Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Cunera vloerkleed

Wilt u uw interieur aanpassen aan de huidige trend, dan zou u zeker moeten kiezen voor een Cunera vloerkleed. Deze kunnen op maat worden gemaakt en kunnen een mix zijn van katoen met sisal. Een sterke kwaliteit dus gezien de sisal vezel die hierin verwerkt is. Een prachtig, van natuurlijk materiaal vervaardigd vloerkleed, wat qua design past in de huidige woontrend die geïnspireerd is door de stijl van Marokko en Afrika. Een mix van ecologisch en puur sisal met puur biologisch katoen maakt dit kleed een in het oog springend accessoire in uw woonkamer. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ons een goed advies te laten geven wat betreft de afmeting en de kleurstelling van uw kleed. Wij kunnen een scherpe offerte maken voor een bestaande afmeting alswel voor een afwijkende afmeting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

cunera vloerkleed

cunera vloerkleed

Luxe met wol

U zou ook kunnen kiezen voor een Cunera vloerkleed gemaakt van pure wol. Een luxe en warme uitstraling in uw woonkamer. Het heeft een hoge pool van 35 mm en ze zijn handgetuft. De wol die hier in zit is afkomstig uit Nieuw Zeeland. Pluist niet, wordt steeds sterker en gemakkelijker in onderhoud naarmate hij ouder wordt. Alle benodigde wol voor een te vervaardigen kleed wordt apart geverfd. Een Cunera vloerkleed is een goede investering in de toekomst. Wol blijft altijd trendy en de kleden zijn in diverse maten te verkrijgen. Vraag voor speciale maten een offerte aan.

Natuurlijk wonen

Cunera heeft vloerkleden gemaakt van diverse natuurlijke materialen. Dit kunnen kleden zijn die gemaakt zijn van Sisal met een luxe linnen, jute of katoenen randafwerking. Cunera is vooral gericht op het produceren van natuurlijke materialen op een duurzame manier, voor het behoud van onze mooie wereld. Informeer bij Sisalspecialist.nl voor de prijzen van deze prachtige vloerkleden. Een Cunera vloerkleed is in balans met de omgeving en wordt vervaardigt met oog voor het milieu. Bent u milieubewust, schaf dan een Cunera vloerkleed aan. Verwen uzelf met een trendy inrichting van de plaats waar u graag bent: thuis!

cunera vloerkleed