Karpetten

Karpetten zijn weer helemaal terug van weggeweest en tegenwoordig hoort het bij de trendy interieurs thuis omdat het slijtvast is en duurzaam geproduceerd. Het heeft natuurlijke kleuren en past daardoor perfect bij de heden ten dage zo moderne Scandinavische stijl. Gecombineerd met zachte blauwe of mint kleuren kan het ook zomaar als tropisch of mediterraan worden ervaren. Om het Scandinavisch te laten, kunt u werken met mooie schapenvachten of andere dierenhuiden. Sisal is slijtvast en zeer geschikt voor mensen met een stof allergie omdat het materiaal geen stof vasthoudt. Reinigen met de stofzuiger is voldoende om het prefect schoon te houden.

Karpet of kleed?

Een karpet of een kleed is hetzelfde. Wilt u een karpet op maat, dat kan ook bij Sisalspecialist.nl geregeld worden. Naast de vele standaardmaten is het dus mogelijk om een andere maat te bestellen. Een karpet of vloerkleed is te krijgen in diverse maten. Voor een afwijkende maat kunt u een offerte aanvragen. Deze offerte kunnen wij bijzonder scherp opstellen. U profiteert namelijk met ons mee omdat wij gigantisch op kosten kunnen besparen door het niet hebben van een dure showroom e.d. Wel hebben wij een groot assortiment aan stalen, welke wij meebrengen wanneer we bij u thuis komen om het een en ander te meten en te bespreken. Goed meten is besparen. Wij meten zo in, dat er zo weinig mogelijk afval is. Voor u voordelig omdat er niet zoveel naar de stort gebracht hoeft te worden, dus ook weer kostenbesparend.

Onze collectie

Wij hebben 2 verschillende collecties, elk met verschillende kleurentypes:

  • Onze Mex collectie kenmerkt zich met een fijne Sisal variant.
  • Onze Max collectie kenmerkt zich met een grove Sisal variant.

Bij elk karpet heeft u de verschillende keuzes voor randafwerking, namelijk:

  • Festonneren.
  • Banderen met linnen.
  • Banderen met Leather look.

Voor meer informatie over de verschillende soorten Sisal klikt u op een van de onderstaande knoppen.
Vervolgens kunt u doorklikken op de gewenste Sisal variant om informatie te verkrijgen over de levertijd en prijzen per afmeting.

Wat vinden onze klanten?

Karpet speciaal opmaat gemaakt

Karpet speciaal opmaat gemaakt
Ik heb een karpet besteld wat speciaal opmaat gemaakt moest worden. Ik ben hier heel tevreden over. Het karpet heeft een goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Blijft ook gelijk goed liggen, en lekker warm onder de voeten. Dit is een echte aanrader!! Ziet er ook erg netjes uit!

Prima karpet!

Prima karpet!
Prima karpet en zeker voor het geld!! Eerlijk gezegd ziet het er veel beter uit dan verwacht. Gemakkelijk schoon te houden ook.