Wat is Sisal?

Sisal is een tropische vezel en wordt vooral voor touw, borstels en vloerbedekking gebruikt. Ook wordt het gebruikt in dartborden. De vezel komt ook voor in meer verfijnde weefsels, die vooral door Maya’s gebruikt worden voor kleding.

Door de mooie en verfijnde structuur krijgt uw trap, of ruimte een robuuste en zeer rijke uitstraling. Door de structuur is het natuurlijk ideaal voor de grip op uw trap. Met zijn mooie kleuren en motieven de zeker de ideale afwerking in uw huis. Daarbij zorgt de sterke vezel voor een lange en duurzame levensduur.Vakwerk

Onze messen zijn scherp waardoor we een perfecte aansluiting kunnen garanderen van de zijkanten aan de treden. Geen kapot getrokken randen of rafels door slecht gereedschap. Dit moet op en top zijn om een mooi resultaat te krijgen. Door onze 14 jaar lange ervaring in het trap bekleden en vloeren leggen is dit voor ons natuurlijk geen probleem. Buiten Sisal zijn er natuurlijk nog meer materialen die wij u kunnen aanbieden. Klikt u gerust verder op onze website voor meer informatie. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem snel contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Onze collectie

Wij hebben 2 verschillende collecties Sisal, elk met verschillende kleurentypes:

Voor meer informatie over de verschillende soorten in onze collectie klikt u op een van de onderstaande knoppen.