Sisal vloer van de Sisal Specialist

Wat is er handiger dan een Sisal Specialist die bij u langs komt met stalen waaruit u uw keuze kunt maken,  meteen alles netjes opmeet en een scherpe offerte op tafel kan leggen. U kunt voor alle soorten bekleding bij ons terecht. Of het nu voor de trap is, uw overloop of uw huis- of slaapkamer, wij adviseren u graag en laten u profiteren van zeer gunstige prijzen.

Onze vakmensen leggen de vloerbedekking vakkundig en werken met goed gereedschap om alles perfect in te snijden. Scherpe messen, dus geen lelijke gerafelde randen in het zicht, wij leveren kwaliteit af. Sisal is een pracht product om mee te werken. Uw trap krijgt een verfijnde en luxueuze uitstraling. Duurzaam, mooie natuurlijke kleuren en ijzersterk. Uw vloer of trap gaat gegarandeerd weer een heel aantal jaren mee.

vloer

Onze collectie

Wij hebben 2 verschillende collecties Sisal voor uw sisal vloer, elk met verschillende kleurentypes:

Sisal voor vloeren worden per strekkende meter verkocht met een breedte van 400 cm.

Voor meer informatie over de verschillende soorten Sisal klikt u op een van de onderstaande knoppen.


Uniek in Nederland: Sisal tapijt tegels

De Sisalspecialist van Nederland komt met een nieuw en flexibel product, Sisal tapijt tegels. Losse tegels van 50x50cm verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Gemakkelijk zelf te leggen en zeer flexibel in gebruik. Perfect voor sisal vloeren in kantoorruimtes, winkels, showrooms of gewoon in huis.

Wat vinden onze klanten?

  • Duidelijk advies en vakkundig gelegd

    Duidelijk advies en vakkundig gelegd
    Wij hebben onze vloer laten leggen door de sisal specialist. Erg vakkundig gingen zij te werk en waren snel klaar. En dat allemaal voor een prima prijs! Een echte aanrader!
  • Een mooie vloer

    Een mooie vloer
    Wij hebben onze vloer laten renoveren door de sisal specialist. Ze zijn erg vakbekwaam en leuk om in huis te hebben. Snel gelegd en daarna netjes opgeruimd! Niets te klagen!

Interesse?

Via de knop “Offerte aanvragen” kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Tijdens het invullen heeft u de mogelijkheid om de gewenste Sisal variant in te vullen. Alle varianten kunt u vinden bij onze Collectie.

sisal vloer