Wat vinden onze klanten?

Lees onderstaande referenties en laat u overtuigen!

2 sisal trapjes sisal

2 sisal trapjes sisal
Lang gezocht naar n sisal legger voor onze trappen,bij elke winkel in Eindhoven was er geen sisal of was t maken n probleem. We zijn gaan zoeken op internet en kwamen bij sisalspecialist uit. De keuze was vrij moeilijk omdat tussen alle kleuren geen kleur was die bij de vloer paste. Toen hebben we maar t advies van de sisalspecialist gevolgd en voor een donkere kleur gekozen. Het was een goede keuze en we zijn erg blij met t resultaat.

2 trappen laten bekleden

2 trappen laten bekleden
2 Trappen bekleed, waarvan 1 dichte met ondertapijt en zijkanten. Netjes gedaan, advies was om de kanten te kitten. Voor de open trap kregen we het advies om een hoekprofiel te gebruiken. Dit hebben we opgevolgd en het ziet er mooi uit. Goed werk geleverd.

Dichte en open trap, 15 treden elk

Dichte en open trap, 15 treden elk
Snelle service (binnen één week een afspraak, bestelling en werden beide trappen bekleed), kwalitatief goed en secuur gedaan. Ze werken snel, netjes en zijn zeer schappelijk qua prijs. Ondanks het feit dat onze open trap naar de zolder wat kunst- en vliegwerk vereiste is er zeer goed werk geleverd. Wat mij betreft een aanrader...

Duidelijk advies en vakkundig gelegd

Duidelijk advies en vakkundig gelegd
Wij hebben onze vloer laten leggen door de sisal specialist. Erg vakkundig gingen zij te werk en waren snel klaar. En dat allemaal voor een prima prijs! Een echte aanrader!

Een mooie vloer

Een mooie vloer
Wij hebben onze vloer laten renoveren door de sisal specialist. Ze zijn erg vakbekwaam en leuk om in huis te hebben. Snel gelegd en daarna netjes opgeruimd! Niets te klagen!

Karpet speciaal opmaat gemaakt

Karpet speciaal opmaat gemaakt
Ik heb een karpet besteld wat speciaal opmaat gemaakt moest worden. Ik ben hier heel tevreden over. Het karpet heeft een goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Blijft ook gelijk goed liggen, en lekker warm onder de voeten. Dit is een echte aanrader!! Ziet er ook erg netjes uit!

Prima karpet!

Prima karpet!
Prima karpet en zeker voor het geld!! Eerlijk gezegd ziet het er veel beter uit dan verwacht. Gemakkelijk schoon te houden ook.

Sisal trapbekleding

Sisal trapbekleding
Goed om zaken te doen met de sisal specialist. Vakkundig gelegd tegen een scherpe prijs. Een aanrader dus!

Trap bekleden met loper effect

Trap bekleden met loper effect
Ben zeer tevreden over de trap. Snel en vakkundig gelegd met door ervaren vakmannen. Er blij met onze trap. Bedankt mannen!!