Het voordeel van een niet-beklede trap is dat deze zeer gemakkelijk te reinigen is. Legio nadelen zijn er echter ook. De trap is vaak veel gladder en heeft aanzienlijk minder uitstraling. Wat dat betreft vormt een Sisal traploper de ideale oplossing voor mensen die hun trap niet volledig willen laten bekleden, maar wel de luxe en voordelen van trapbekleding willen ervaren.

Sisal is een vezel met een exotisch karakter en onderscheidt zich van andere vezels door de robuustheid en duurzaamheid. Bovendien is Sisal zeer gemakkelijk te reinigen.

Onze firma, sisalspecialist.nl, is een van de meest vakkundige bedrijven op het gebied van het aanbrengen van trapbekleding van Sisal. Vanzelfsprekend kunt u bij ons dus ook voor een Sisal traploper terecht.

Waarom kiezen voor een Sisal traploper?

De Sisalvezel is, anders dan andere vezels, zeer eenvoudig te reinigen. Dit product trekt geen stof en ongedierte aan.

Het voordeel is dat u met een Sisal traploper een veel fraaiere uitstraling krijgt en dat u daar waar u het meeste op de trap loopt, meer grip ervaart. In sommige gevallen kan de traploper zelfs snel verwijderd worden om deze vakkundig te laten reinigen.

Kies voor een echte specialist!

Het aanbrengen van een traploper, van Sisal of van een ander type stof, is een complexe klus. Uw traptreden zijn niet gelijk gevormd daar waar ze een bocht maken. Het is echter van groot belang dat uw Sisal traploper exact aansluit. Niet alleen ziet dat er veel netter uit, het voorkomt ook dat u struikelt over een oneffenheid. Ga dus niet zelf aan de slag maar vraag een vakman om uw Sisal traploper te leggen.

De vakmensen van Sisalspecialist.nl beheersen alle manieren waarop een Sisal traploper kan worden aangebracht. Onze firma biedt bovendien 2 collecties bestaande uit een groot aantal kleuren maar variërend in grofheid.

Bij ons vindt u het Sisal-product dat het beste bij uw interieur past. Neem contact op!