Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Hamat vloerkleed

Een van de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten van Nederland is gevestigd in Overijssel en is marktleider op het gebied van het Hamat vloerkleed. Hamat vloerkleden geven de finishing touch aan uw inrichting en zijn te verkrijgen in allerlei standaardmaten, echter is het ook mogelijk om van deze standaardmaten af te wijken en een eigen, meer passende, afmeting te laten maken. Sisalspecialist.nl heeft de knowhow in huis om u een gedegen advies te geven en te zorgen dat uw Hamat vloerkleed volledig tot zijn recht komt in uw woonkamer of op een andere plek in uw huis. Vloerkleden zorgen voor een warme uitstraling en geven sfeer. U kunt ze op verschillende manieren leggen, zodat uw woonkamer breder lijkt of als u dat wenst, langer. Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs met stalen om u meer ideeën te geven over wat er allemaal mogelijk is.

Karpet of vloerkleed

Een karpet of vloerkleed is hetzelfde. Er zijn veel verschillende soorten materialen die door veel verschillende merken worden gebruikt. Een Hamat vloerkleed kan dus ook van Sisal gemaakt worden, evenals een Mayatex of Jabo vloerkleed. Er zijn veel fabrikanten van tapijt en vloerbedekking. De prijzen lopen daarom ook uiteen. Laat Sisalspecialist.nl u adviseren over hun ervaring met de diverse materialen en kies aan de hand daarvan uw eigen karpet of vloerkleed. Welk materiaal is voor u het beste, welke kleur en welke afmeting. Wij kunnen u aan de hand van stalen precies uitleggen wat de voor en tegens zijn van de verschillende merken.

Afmetingen

Over het algemeen zijn er een behoorlijk aantal standaardmaten. Wilt u echter een andere afwijkende maat, dan is dit uiteraard ook te regelen. Voor een prijs opgave hiervan kunt u ons mailen of bellen. Sisalspecialist.nl heeft een jarenlange ervaring in het leggen van tapijt, het bekleden van trappen etc. Voor mensen met een huisstof allergie raden wij vaak het Sisal tapijt aan omdat dit erg goed schoon te houden is vanwege zijn fiber structuur. Een Hamat vloerkleed kan geleverd worden in diverse materialen.

hamat vloerkleed