Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Mayatex vloerkleed

Uw huis aan het opfrissen en toe aan een nieuw interieur? denk dan eens over een Mayatex vloerkleed. Het is van een stevige kwaliteit en gemaakt van sisal. Sisal is een natuurlijke ijzersterke vezel, die ook gebruikt wordt voor het maken van touw en sinds een aantal jaren ook voor trapbekleding. Het vloerkleed is verkrijgbaar bij Sisalspecialist.nl. Kijk op onze website voor prijzen en afmetingen of bel ons voor informatie en prijzen. De verkrijgbare kleuren zijn over het algemeen allemaal natuurtinten zoals o.a. beige en chocoladebruin. De vloerkleden hebben diverse standaard afmetingen. Zit uw gewenste afmeting er niet bij? vraag ons dan om de mogelijkheden en de prijzen voor afwijkende maten. Natuurtinten zijn op dit moment erg trendy. Combineer je dit met zachte kleuren en natuurlijke elementen zoals schapenvachten e.d., dan creëer je een Scandinavische sfeer.

mayatex vloerkleed

mayatex vloerkleed

Sisalspecialist.nl

Sisalspecialist.nl heeft al een jarenlange ervaring in het leggen en verkopen van kwalitatief goede vloerbedekking en vloerkleden. Ook het leggen van vinyl hoort bij hun vakmanschap. Het bekleden van een trap vereist namelijk vakmanschap en precisie. Niet alleen trapbekleding maar ook de verkoop van vloerkleden valt onder hun werkzaamheden, o.a. het Mayatex vloerkleed. Omdat Sisalspecialist.nl geen grote opslagruimte en showroom heeft, kunnen zij voor aantrekkelijke prijzen werken. Bel voor informatie over de diverse merken die in het assortiment zitten. De laatste jaren wordt er erg veel vloerbedekking verkocht die gemaakt is van de Sisal vezel. Dit is een natuurlijke vezel die gemaakt is van de bladeren van een tropische plant.

Sisal vezel

De sisal vezel wordt verkregen uit de sisalplant welke in tropische gebieden voorkomt. Hij is erg grof en daarom niet geschikt voor kleding, alhoewel de Maya’s ze hier wel voor gebruikten, maar wordt daarentegen veelal gebruikt voor het maken van touw, borstels, dartborden en vloerbedekking. Sisalspecialist.nl heeft diverse merken vloerbedekking en vloerkleden in de verkoop die gemaakt zijn van de sisal vezel. Eén van deze merken is het Mayatex vloerkleed. Vraag meer informatie aan op onze website of bel ons over de afmetingen en prijzen.

mayatex vloerkleed