Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Open trap bekleden Sisal

Een open trap bekleden Sisal is natuurlijk compleet anders dan een dichte trap bekleden met Sisal. Een eventuele mogelijkheid zou zijn om te werken met halve maantjes van Sisal. De rest van de trap moet dan uiteraard wel goed onderhouden worden met schilderwerk of ander onderhoud. Op zich zijn de halve maantjes juist wel dat gedeelte waar het meeste gelopen wordt, dus ze zijn wel functioneel. Sisal is bovendien een erg sterk materiaal wat tegen een stootje kan. Te krijgen in diverse mooie kleuren en het geeft een natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Sisalspecialist.nl komt vrijblijvend bij u aan huis om u de stalen van de diverse stoffen en vezels voor te leggen.

open trap bekleden sisal

open trap bekleden sisal

Scherpe offerte

Tevens is Sisalspecialist.nl door hun eigen kostenbesparende manier van werken in staat om een erg scherpe offerte neer te leggen. Profiteer van deze aanbieding en maak een afspraak. Zo heeft u voordat de winter inzet nog de gelegenheid om uw interieur een warme uitstraling te geven met de Sisal vezel of een ander soort tapijt. Laat uw open trap bekleden Sisal regelen door deze zeer ervaren trapbekleders. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd om scherp in te meten en daardoor voor u kosten te besparen. Zo min mogelijk afval is ons devies. Als u wil kunnen wij tegen een vergoeding ook de oude vloerbedekking mee nemen naar de stort. Dit geeft voor u minder rommel en voor ons is het gemakkelijker om naar de stort te rijden met het afval.

Bel voor een offerte

Hebben wij u kunnen overtuigen om Sisal te nemen en wilt u uw open trap bekleden Sisal, bel of mail ons dan om een afspraak te maken en wij komen bij u langs met stalen en we meten dan meteen alles in, wanneer u accoord bent met onze prijsopgave. Sisal is een sterke natuurlijke vezel die in verschillende patronen geweven wordt. Er is ook een ruime keuze uit natuurtinten. Voor uw open trap kunt u kiezen voor halve maantjes of een gehele bekleding. Vraag hiervoor prijs op bij ons. Laat nog vóór de winterperiode uw trap bekleden om er optimaal plezier van te hebben. Een gezellige binnenkomer in uw huis. Sisalspecialist.nl.

open trap bekleden sisal