Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Plaatsen Sisal

Maak een afspraak om Sisalspecialist.nl u ervan te laten overtuigen dat de aanschaf van Sisal een diepte-investering is en wij plaatsen Sisal tapijt waar u maar wil. Het meeste effect heeft de Sisal wanneer u bijvoorbeeld een allergie heeft voor stof en vuil. Sisal is vuil afstotend en gemakkelijk in onderhoud door het gewoon te stofzuigen. Het is een ijzersterke vloerbedekking die gemaakt is van een natuurlijke vezel, welke ook wordt gebruikt in de touwindustrie en het maken van dartborden. Niet kapot te krijgen dus en bovendien ook nog eens erg mooi als bijv. vloerkleed. U kunt dan kiezen voor diverse soorten afwerkranden. Wanneer u kiest voor een lederen afwerking, dan krijgt het kleed een stoere look.

plaatsen sisal

plaatsen sisal

Houten materialen

In combinatie met bijvoorbeeld veel houten materialen en dierlijke vachten, wordt uw huis een echt Scandinavisch paleis, iets wat nu helemaal hot en trendy is. Wij plaatsen Sisal tapijt of vloerbedekking natuurlijk ook in heel andere soorten ruimtes, bijvoorbeeld kantoren. Door zijn slijtvaste eigenschap is deze ideaal daar waar de wieltjes van bureaustoelen de hele dag op en neer rijden. Het is te krijgen in mooie donkere tinten en in mooie lichte kleuren zoals beige of camel. Voor ieder wat wils. Het moet gek lopen wil er voor u niet de ideale kleur bij zijn. De interieurmode van deze tijd is duurzaamheid en natuurlijke materialen. Sisal is hier echt op zijn plaats wat dat betreft. De enige plek waar Sisal niet op zijn plek is, is in de keuken. Hier kunt u beter werken met vinyl, wat ook bij Sisalspecialist.nl te verkrijgen is.

Plaatsen Sisal op trap

Wilt u een mooie strak beklede trap? Dan is Sisal zeker aan te bevelen. Sisalspecialist.nl is hier in gespecialiseerd. Laat het ons weten en wij komen bij u langs om een passende offerte af te geven en u te adviseren over de mogelijkheden. Wij meten alles goed in om zo min mogelijk afval te hebben en u zo voordelig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Sisalspecialist.nl

plaatsen sisal