Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Prijs trap bekleden met Sisal

Door het feit dat wij geen duur bedrijfspand en showroom hebben, kunnen wij een mooie prijs trap bekleden met Sisal voor u maken. U kunt voor de prijzen kijken op onze website. Of wij kunnen vrijblijvend bij u langs komen om alles in te meten. Hierdoor zal er niet te veel Sisal vloerbedekking besteld worden wat in de vuilnisbak zal belanden. Wij berekenen geen voorrijkosten. De prijzen die op de website staan zijn inclusief het materiaal. Wij vragen een aanbetaling van 30% en deze wordt bij het opleveren van de werkzaamheden en het opmaken van de uiteindelijke factuur weer verrekend. Twijfel niet langer en laat ons een plaatje van uw trap maken.

prijs trap bekleden met sisal

prijs trap bekleden met sisal

Luxe en mooie uitstraling

Sisal heeft een luxe en mooie uitstraling. Het is robuust en stevig en kan tegen een stootje. Voor optimale veiligheid op uw trap moet u het niet laten voor de prijs trap bekleden met Sisal. De prijs is altijd scherp en onze messen zijn scherp waardoor we een perfecte aansluiting kunnen garanderen van de zijkanten aan de treden. Geen rafels of kapot getrokken randen door slecht gereedschap. Dit moet op en top zijn om een mooi resultaat te krijgen. 14 jaar ervaring in het trapbekleden werpt zijn vruchten af, zodat de resultaten altijd goed zijn en wij u als klant tevreden kunnen houden. Buiten Sisal zijn er natuurlijk nog meer materialen die wij u kunnen aanbieden. Kijk op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.

Dichte trap of open trap

Natuurlijk zijn er een aantal mogelijkheden om een open trap te bekleden. Zo zou u kunnen kiezen voor halve maantjes of het totaal bekleden van de trap. Het een of het ander scheelt natuurlijk in prijs omdat er bij een totale bekleding veel meer uren zitten dan bij halve maantjes. Wij maken een afspraak met u om uw trap bekleden met Sisal goed te kunnen berekenen en een passende offerte te kunnen maken. Stuur het contactformulier op onze website Sisalspecialist.nl in en laat ons contact met u opnemen voor een passend advies en een scherpe offerte.

prijs trap bekleden met sisal