Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal halve maantjes

Heeft u een open trap en wilt u deze niet helemaal bekleden, dan is er een mogelijkheid om hiervoor in de plaats Sisal halve maantjes te leggen. Zo beschermt u het schilderwerk op uw trap op de plaats waar u het meeste loopt. Kosten voor deze Sisal halve maantje zijn uiteraard een heel stuk lager dan een compleet bekleedde trap, maar denk ook eens aan de rest van de trap die dan ook zijn onderhoud nodig heeft. Helemaal bekleden is uiteraard ook mogelijk bij ons, u kunt hiervoor een offerte opvragen en wij zullen u een helder voorstel doen, zodat u kunt overleggen wat voor u het voordeligst zal zijn. Sisal halve maantjes zijn uiteraard ook erg mooi als u toch besluit om uw open trap niet geheel te bekleden.

sisal halve maantjes

sisal halve maantjes

PVC stroken

Naast Sisal halve maantjes zijn er ook PVC stroken die u op uw open trap zou kunnen laten leggen. Het is relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken. Het is wel een stuk killer dan vloerbedekking en het kan soms wat glad zijn, iets wat niet kan gebeuren bij Sisal. Met Sisal heeft u een super grip op uw trap. De stugge vezels zijn ook goed schoon te houden door ze eenvoudigweg te stofzuigen. Een open trap met Sisal halve maantjes is dus een hele goede optie voor mensen met een stof en vuil allergie. Er zijn halve maantje in heel veel kleuren beschikbaar. Vooral de natuurtinten zijn erg stijlvol.

Sisal trap

Sisalspecialist.nl is de man die het maken kan. U kunt bij ons voor veel werkzaamheden terecht. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw trap door onze Sisal specialist vakkundig wordt bekleed met Sisal halve maantjes of tapijt of als u dat wenst met een heel ander materiaal, wat wij voor u op stalen hebben, zodat u het goed kunt bekijken. Kijk voor leuke ideeën op onze website en zie wat we zoal bekleed hebben in de loop van de jaren. Sisalspecialist.nl

sisal halve maantjes