Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal karpet op maat

Is een standaardmaat niet groot genoeg voor uw plek die u ervoor bestemd had, dan is het mogelijk dat Sisalspecialist.nl een Sisal karpet op maat voor u maakt. U kiest uw dessin of u kiest voor een effen kleur en geeft de exacte maat door voor uw karpet. Wij maken er een perfecte afwerkrand omheen, die net zo slijtvast is als uw karpet zelf. U zult jarenlang plezier hebben van uw kleed. Helemaal trendy op dit moment en gemaakt van de Sisal vezel, dit karpet geeft uw interieur meteen meer waarde. Het heeft een luxe uitstraling en het is geschikt voor gebruik op een vloer met vloerverwarming. Ook is het vuilafstotend en daardoor bijzonder geschikt voor mensen met een huisstof allergie.

sisal karpet op maat

sisal karpet op maat

Geschikt voor uw trap

Sisal is een sterke vezel, die u een goede grip geeft bij het lopen op uw trap. Uitglijden kan eigenlijk bijna niet meer gebeuren met deze Sisal vloerbedekking. Het geeft uw trap een stijlvol aanzicht als de vakmensen van Sisalspecialist.nl de vloerbedekking er super strak op leggen. Vakkennis op het gebied van vloerbedekking, opgedaan tijdens jarenlange ervaring in het leggen ervan. Goed gereedschap, zeer belangrijk, goed meten en werken met een team van mensen die er voor gaan dat zijn de ingrediënten voor een resultaat dat er zijn mag. Uw huis krijgt een trendy, frisse en moderne uitstraling door Sisal te gebruiken. Een Sisal karpet op maat is dan ook een goede beslissing als het gaat om het moderniseren en duurzaam stylen van uw huis.

Scandinavisch en trendy

Een Sisal karpet op maat geeft uw interieur een Scandinavisch uiterlijk. Mooie zachte en natuurlijke kleuren geven het een romantisch tintje. De combinatie van natuurlijke materialen, zoals schapenvachten en lampen gemaakt van bijvoorbeeld hout, maakt het plaatje compleet. Er zijn verschillende soorten weefpatronen te krijgen in diverse natuurlijke tinten. Combineert u een Sisal karpet op maat met andere materialen, dan krijgt uw woning een totaal andere sfeer. Sisal past zich aan ieder interieur aan.

sisal karpet op maat