Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal karpet

Zelfs als je aan een ouder iemand vraagt wat Sisal is, dan kunnen ze die vraag beantwoorden omdat Sisal karpet al heel erg lang bestaat. Het is weer terug van weggeweest en tegenwoordig hoort het bij de trendy interieurs thuis omdat het slijtvast is en duurzaam geproduceerd. Het heeft natuurlijke kleuren en past daardoor perfect bij de heden ten dage zo moderne Scandinavische stijl. Gecombineerd met zachte blauwe of mint kleuren kan het ook zomaar als tropisch of mediterraan worden ervaren. Om het Scandinavisch te laten, kunt u werken met mooie schapenvachten of andere dierenhuiden. Sisal is vochtregulerend en daarom erg geschikt voor een vloer met vloerverwarming. Het is slijtvast en zeer geschikt voor mensen met een stof allergie omdat het materiaal geen stof vasthoudt. Reinigen met de stofzuiger is voldoende om het prefect schoon te houden.

sisal karpet

sisal karpet

Karpet of kleed

Een karpet of een kleed is hetzelfde. Wilt u een karpet op maat, dat kan ook bij Sisalspecialist.nl geregeld worden. Naast de vele standaardmaten is het dus mogelijk om een andere maat te bestellen. Een Sisal karpet of vloerkleed is te krijgen in diverse maten. Voor een afwijkende maat kunt u een offerte aanvragen. Deze offerte kunnen wij bijzonder scherp opstellen. U profiteert namelijk met ons mee omdat wij gigantisch op kosten kunnen besparen door het niet hebben van een dure showroom e.d. Wel hebben wij een groot assortiment aan stalen, welke wij meebrengen wanneer we bij u thuis komen om het een en ander te meten en te bespreken. Goed meten is besparen. Wij meten zo in, dat er zo weinig mogelijk afval is. Voor u voordelig omdat er niet zoveel naar de stort gebracht hoeft te worden, dus ook weer kostenbesparend.

Goed meten is besparen

Wie kan er nu beter meten dan de vakmensen van Sisalspecialist.nl zelf. Jarenlange ervaring in het leggen van tapijt en vloerbedekking op trappen, vloeren, overlopen en alles waar maar vloerbedekking gelegd kan worden. Vakmanschap ten voete uit. Bij Sisalspecialist.nl bent u aan het juiste adres voor een professioneel gemaakt Sisal karpet of een perfect bekleedde trap. Is uw huis toe aan vernieuwing, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

sisal karpet