Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal kleed

Bestel bij Sisalspecialist.nl uw Sisal kleed op maat. Er zijn velen standaardmaten te verkrijgen in allerlei kleuren en stijlen, maar wanneer u een bijzondere maat wil hebben, dan kan dit geregeld worden. Er zijn effen kleden in mooie natuurtinten, maar er zijn ook kleden met een dessin erin met bijvoorbeeld 3 kleuren. Vraag om foto’s of stalen om een beter idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Sisal is bijzonder geschikt op vloeren met vloerverwarming. Het is zeer slijtvast en vuil werend. Erg trendy tegenwoordig door de mediterrane en natuurlijk look waardoor je je in huis op een warm eiland waant. Een cocktail erbij en u krijgt vanzelf een vakantiegevoel.

sisal kleed

sisal kleed

Aangepaste afmeting

Naast Sisal halve maantjes zijn er ook PVC stroken die u op uw open trap zou kunnen laten leggen. Het is relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken. Het is wel een stuk killer dan vloerbedekking en het kan soms wat glad zijn, iets wat niet kan gebeuren bij Sisal. Met Sisal heeft u een super grip op uw trap. De stugge vezels zijn ook goed schoon te houden door ze eenvoudigweg te stofzuigen. Een open trap met Sisal halve maantjes is dus een hele goede optie voor mensen met een stof en vuil allergie. Er zijn halve maantje in heel veel kleuren beschikbaar. Vooral de natuurtinten zijn erg stijlvol.

Scherpe offertes

Sisalspecialist.nl kan voor u een zeer scherpe offerte maken omdat wij niet beschikken over een duur bedrijfspand en showroom. De kosten hebben we hierdoor goed in de hand en daar kunt u als consument van mee profiteren. Wij kunnen u meer bieden voor minder geld. Ook voor het bekleden van uw trap met Sisal kleed of tapijt kunt u bij ons terecht. Heeft u een open trap, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor Sisal halve maantjes. Uw Sisal specialist bij uitstek. Bel of mail ons voor een mooie offerte en wij komen uw huis en trap verfraaien met Sisal kleed.

sisal kleed