Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal op trap

Is uw vloerbedekking op de trap platgelopen of helemaal vervuild, dan wordt het tijd om Sisal op trap te leggen. Informeer bij Sisalspecialist.nl voor de mogelijkheden wat betreft materiaal en kleur. Hij zal u aanraden om Sisal te nemen, een sterke vezel uit de bladeren van een tropische palmsoort. Onverslijtbaar en antiallergisch. Zeer geschikt voor mensen met een huismijtallergie. Stof hecht zich namelijk niet aan Sisal omdat het een fibervezel is. Sisal zal absoluut niet kaal of plat gelopen worden. Sisal is verkrijgbaar in mooie natuurtinten, waardoor uw trap een luxe uitstraling krijgt. U kunt kiezen voor een traploper, gelegd met roedes, of u kunt de traptreden gehaal laten bekleden of de traptreden en de zijkanten van de trap. Er zijn veel mogelijkheden met uiteraard een ander prijskaartje eraan.

sisal op trap

sisal op trap

Stoffeerders met ervaring

Door jarenlange ervaring in het bekleden van trappen en het leggen van vloerbedekking, zijn onze stoffeerders echte vakmensen geworden. Het bekleden van een trap doe je ook niet zomaar, daar moet echt wel de nodige kennis aan te pas komen. Naast kennis is het ook zeer belangrijk om goed gereedschap te hebben en te gebruiken. Ook het leggen van vinyl is een uiterst precies werkje, maar Sisalspecialist.nl draait hier haar handen niet voor om. Ervaring is het halve werk. Sisal op trap leggen is voor hen dagelijks werk, dus dit gaat van een leien dakje. Wij verwijderen desgewenst ook de restanten van uw oude vloerbedekking en voeren deze af. Kijk voor de prijs hiervan op onze website. Het is niet inbegrepen in de prijs van het trap bekleden.

Zorg voor milieu

Heden ten dage is het belangrijk om te werken met duurzame en natuurlijke materialen. We moeten ons milieu beschermen voor onze toekomstige generaties. Een groot aantal fabrikanten van bekende merken, werken al met Sisal voor het maken van hun karpetten, vloerkleden en tapijten. Ook zij zien het belang in van duurzame materialen zoals Sisal op trap bekleding. Vraag een vrijblijvende offerte op voor uw Sisal trapbekleding.

sisal op trap