Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal specialist

Sisalspecialist.nl is bij uitstek dé Sisal specialist met zijn jarenlange ervaring van trappen bekleden en vloerbedekking leggen in woonhuizen, kantoren etc. U bent bij hem aan het juiste adres als u besluit om voordat de winter begint en u weer veel tijd binnen doorbrengt, een nieuwe look aan uw interieur te geven. U kunt bij hem kiezen uit heel veel stalen van diverse merken en materialen en hij zal u voorzien van een goed advies en wat er het beste bij uw interieur past. De prijzen die hij hanteert zijn uiterst betaalbaar omdat hij zelf heeft gekozen voor een niet al te groot pand en geen luxe showroom. Daardoor kan hij zijn kosten beperken en u een mooie offerte doen voor het leggen van vloerbedekking op de trap, overloop, slaapkamer en woonkamer. Kies uit mooie kleuren bij uw Sisal specialist en ontdek hoe mooi Sisal kan zijn in uw huis. Het heeft een luxe uitstraling, zeker een mooie strak bekleedde trap heeft dit effect.

sisal specialist

sisal specialist

Sisal of andere materiaal

Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor een ander materiaal dan Sisal, maar vergeet niet dat Sisal een langere levensduur heeft dan andere materialen en dat het heel goed is voor mensen met een huisstof allergie. Het neemt namelijk geen stof op in de vezels, zodat het er met een stofzuiger heel eenvoudig is uit te zuigen. Daarbij is Sisal een hele sterke vezel die slijtvast is en tegen een stootje kan. Uw kat kan zich er bijvoorbeeld op uitleven, maar zal geen schade aanrichten. Uw grip op de trap is ook beter zodat u minder snel uitglijdt. Dus kiezen voor Sisal zal u zeker goed bevallen.

Bestel tijdig

Zou u inderdaad nog voor de winter uw interieur willen aanpassen, maak dan tijdig een afspraak met ons zodat we ook daadwerkelijk kunnen zorgen dat de door u bestelde vloerbedekking tijdig binnen is bij de Sisal specialist en dat we de werkzaamheden tijdig kunnen opstarten, zodat u er tijdens de winter warmpjes bijzit in uw nieuwe ambiance. Een frisse start voor het nieuwe jaar. Een trendy en luxe interieur geregeld bij uw Sisal Specialist bij uitstek. Sisalspecialist.nl

sisal specialist