Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal tapijt

Sisalspecialist.nl beschikt over een zeer goede kwaliteit Sisal tapijt waarmee zij uw huis de uitstraling geven van een natuurlijke omgeving. Allemaal natuurlijke materialen die met elkaar gemixed worden om een prachtige natuurlijke samenstelling te verkrijgen. Door de Sisal vezels die erin verwerkt worden, ontstaat een absoluut sterk materiaal wat jarenlang meegaat. Laat uw woonkamer trendy maken door het leggen van Sisal tapijt. Bel of mail ons voor een scherpe offerte. Deze kunnen wij maken omdat wij niet beschikken over een dure showroom of een bedrijfspand. De kosten die wij hierdoor besparen kunnen wij in de vorm van een lagere prijs aan u schenken. Vraag vandaag nog een offerte aan om uw thuis nog voor de winter om te toveren in een gezellige woonomgeving. Sisal materiaal is tijdloos en u heeft de keuze uit diverse natuurlijke kleuren. Kijk op onze website (deze wordt op dit moment compleet vernieuwd) en maak uw keuze.

sisal tapijt

sisal tapijt

Thuis kleuren bekijken

Om de juiste kleur te kiezen voor uw Sisal tapijt is het ook mogelijk dat wij bij u thuiskomen om advies te geven en u de stalen te laten zien. Wij meten het geheel goed op en proberen dan zo economisch mogelijk te werken om zo min mogelijk afval te hebben. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw oude vloerbedekking mee te nemen tegen een redelijke prijs. Kijk voor de prijzen op onze website. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe we de vloerbedekking zo voordelig mogelijk kunnen leggen. Laat onze adviseur u de mogelijkheden uitleggen en maak een afspraak.

Sisalspecialist.nl

Wij werken graag met natuurlijke materialen en hebben dus al een geruime tijd ervaring in het leggen van Sisal tapijt, welk ook wordt gebruikt voor trappen, open trappen en overlopen. Het is een natuurlijk en sterk materiaal wat jaren meegaat en weinig slijtage kent. Dit materiaal wordt bijvoorbeeld gemaakt om touw te maken, dus dat moet wel heel sterk zijn. Natuurlijk zijn er diverse merken die werken met Sisal. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Bel of mail ons.

sisal tapijt