Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trap

Een trap bekleden is best een secuur werkje en daarom is het belangrijk dat uw nieuwe Sisal trap goed en vakkundig wordt bekleedt door onze mensen die reeds jarenlange ervaring hebben hierin. Bent u voornemens om binnenkort uw interieur te gaan aanpassen aan de nieuwste trends van dit seizoen, bel ons dan voor een gedegen advies en een scherpe offerte. Sisal is één van de vezels die op dit moment erg populair zijn door hun duurzame en natuurlijke uitstraling. Scandinavisch en Mediterraan zijn erg hot tegenwoordig en daardoor is Sisal op dit moment zeer gewild. Het heeft een grove structuur en bijvoorbeeld een op maat gemaakt kleed met een prachtige lederen afwerkrand is zeer mooi in combinatie met andere natuurlijke materialen.

sisal trap

sisal trap

Mooi assortiment

Sisalspecialist.nl heeft een groot assortiment in de aanbieding. U kunt dit bekijken aan de hand van stalen die wij meebrengen als wij bij u langskomen om uw offerte te maken en u een goed advies te geven. Wij kunnen voor uw Sisal trap een scherpe prijs afgeven omdat wij zelf redelijk goedkoop kunnen werken omdat we geen showroom en een duur pand hebben. Uw Sisal trap krijgt door deze oersterke vezel een stijlvolle uitstraling en u bent gegarandeerd een aantal jaren vrij van de moet om een nieuwe vloerbedekking te laten leggen. Sisal is slijtvast en zand en vuil hebben geen grip op deze vezel. Eenvoudig schoonmaken met de stofzuiger is daarom voldoende. U zult zien dat de mensen die uw trap zien de bovenstaande uitspraak zullen gebruiken.

Goed gereedschap

Belangrijk aan het goed bekleden van een trap is het gereedschap. Dit moet van goede kwaliteit zijn omdat er veel gesneden moet worden. Zeker bij een trap die ook aan de zijkanten moet worden bekleed. Wij werken met het motto: Zo weinig mogelijk afval, dus minder kosten en beter betaalbaar. Laat daarom Sisalspecialist.nl uw trap inmeten, dan bent u het voordeligst uit. Vraag een scherpe offerte en bel vandaag nog. Voordat de winter begint een prachtig bekleedde Sisal trap!

sisal trap