Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trapbekleding

Sisalspecialist.nl heeft al jarenlang ervaring in het bekleden van trappen en raadt u aan om voor Sisal trapbekleding te kiezen. Sisal is een natuurproduct wat vaak wordt gebruikt voor het maken van touw. Hieruit blijkt al dat het een zeer sterk product is. Het heeft mooie natuurtinten en is mooi te leggen op een trap, open trap, in een woonvertrek of in uw slaapkamer. Heeft u last van huisstofallergie, dan hoeft u het daarvoor niet te laten om een Sisal kleed in uw slaapkamer of andere ruimte te leggen. Het is namelijk bijzonder vast en dicht van structuur zodat het vuil zich niet kan innestelen. U verwijdert het eenvoudig met de stofzuiger.

sisal trapbekleding

sisal trapbekleding

Veiligheid op de trap

Sisal is erg sterk omdat het een vezel is met een stugge structuur en is daarom met name geschikt voor het bekleden van een trap met betrekking tot de veiligheid. U heeft een betere grip op een trap met sisal trapbekleding. Eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen is voldoende. Sisal is vuilafstotend, waardoor het stof en vuil zich enkel bovenop en niet ín het tapijt bevinden. Sisal is een duurzaam product omdat het uit natuurlijke materialen gemaakt wordt. U ontziet hierdoor ook nog eens ons milieu. Geef uw trap een luxe uitstraling met Sisal trapbekleding en ben verzekerd van een jarenlange levensduur en veiligheid voor uw kinderen en uzelf.

Veel kleuren Sisal trapbekleding

Er zijn een tiental kleuren beschikbaar voor het bekleden van uw trap met Sisal. Neem een kijkje op onze website voor een overzicht. Tevens vindt u daar de tarieven voor het trapbekleden. U kunt er ook voor kiezen om op uw open trap bijvoorbeeld halve maantjes van Sisal te leggen. Ook deze garanderen een hoge veiligheid en een lange levensduur. Er bestaan verschillende merken die Sisal vloerbekleding vervaardigen. Wij kijken met u samen welke voor u het beste is en maken een vrijblijvende offerte. Onze offertes kunnen heel scherp zijn omdat wij niet beschikken over een showroom en groot bedrijfspand, waardoor wij echt goedkoper kunnen werken dan anderen. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Sisalspecialist.nl

sisal trapbekleding