Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper leggen

Een sisal traploper leggen is voor de meeste mensen onbegonnen werk. Laat deze daarom leggen door een van onze vakkundige specialisten. Zij staan u graag te woord en geven u advies over welke kleur en type Sisal het beste past bij uw interieur. De specialist maakt samen met u een afspraak om bij u langs te komen en stemt samen met u uw eisen en wensen vast. Tevens kunnen zijn stalen meenemen, welke verschillen in kleur en motief, om samen met u de juiste keuze te maken.

Belangrijk aan het sisal traploper leggen is het gereedschap. Al het gereedschap moet juist worden uitgekozen en worden toegepast. Het resultaat dient natuurlijk optimaal te zijn dus wij bezuinigen niet op ons gereedschap.
Tevens werken wij met het motto: zo min mogelijk afval! Dit zorgt voor minder kosten en maakt het project betaalbaarder voor u.

sisal traploper leggen

sisal traploper leggen

Het natuurproduct Sisal

Sisal is een puur en eerlijk natuurproduct en wordt geweven uit natuurlijke materialen. Dit maakt sisal erg milieuvriendelijk en geeft uw trap ook nog eens een erg luxe uitstraling!

Sisal is een sterke vezel, welke vocht- en vuilafstotend is. Hierdoor kunt u uw traploper gemakkelijk schoonhouden. Vaak is even stofzuigen al meer dan voldoende! Daarnaast is Sisal uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie aangezien de vezel huismijt allergie vrij is. Doordat Sisal zo sterk en duurzaam is kunnen wij garant staan voor een lange levensduur van uw traploper!

Uniek

Ieder Sisal kleed heeft een eigen uitstraling door zijn weefpatroon en zijn kleur. Het is tevens mogelijk om uw eigen karpet of vloerkleed te laten maken bij sisalspecialist.nl. Is er bij de standaardmaten geen afmeting die geschikt is voor uw woon- of slaapkamer, dan kan er een speciale maat gemaakt worden voor u. De Sisal Specialist biedt ook Sisal voor trappen. Dit kan in de vorm van een loper, halve maantjes, het bekleden van alleen de treden, het bekleden van de treden en de zijwanden of het compleet bekleden van een open trap.

sisal traploper leggen