Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper

Een sisal traploper leggen is geen makkelijke klus. Laat dit daarom over aan een van de specialisten van de Sisalspecialist.nl. Wij werken met echte vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het leggen van Sisal, vloeren, karpetten en meer! De specialist helpt u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze, type sisal en adviseert u hierin optimaal.
Sisal is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofallergie aangezien de vezel huismijt allergie vrij is. Daarnaast is sisal traploper gemakkelijk schoon te maken en is zelfs vuilafstotend. Door de sterke vezels van Sisal kunnen wij garant staan voor een lange levensduur van uw traploper!

sisal traploper

sisal traploper

Natuurproduct

Sisal traploper is een puur en eerlijk natuurproduct en wordt geweven in verschillende patronen. Ieder kleed heeft een eigen uitstraling door zijn weefpatroon en zijn kleur. Het is tevens mogelijk om uw eigen karpet of vloerkleed te laten maken bij sisalspecialist.nl. Is er bij de standaardmaten geen afmeting die geschikt is voor uw woon- of slaapkamer, dan kan er een speciale maat gemaakt worden voor u. De Sisal Specialist biedt ook Sisal voor trappen. Dit kan in de vorm van een loper, halve maantjes, het bekleden van alleen de treden, het bekleden van de treden en de zijwanden of het compleet bekleden van een open trap.

Sisalspecialist.nl

Wij maken en zorgen voor een nette passende offerte voor het plaatsen van uw traploper. Neemt u gerust een kijkje op onze website en lees een aantal recensies van klanten die u voorgingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij hebben geen duur pand en/of showroom en besparen hiermee onszelf, maar vooral u extra kosten!

Heeft u al interesse gekregen na het lezen van deze tekst? Maak dan gerust een afspraak met een van onze specialisten via het contactformulier op www.sisalspecialist.nl.

sisal traploper