Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trapmaantjes

Heeft u een open trap in huis, dan volstaat het vaak om Sisal trapmaantjes te leggen in plaats van een complete bekleding van de trap. Het enige nadeel hiervan is dat u het schilderwerk goed bij moet houden omdat de trap sneller beschadigd. Dit is dus een overweging waard qua kosten. Schilderen en verf kan ook aardig in de papieren lopen. Neemt u Sisal trapmaantjes dan bent u een heel aantal jaren verzekerd van een prima kwaliteit. Sisal is beresterk en laat niet snel sporen van slijtage zien. U zou daarom qua kosten op schilderwerk zeker kunnen kiezen voor het compleet bekleden van uw open trap in plaats van alleen Sisal trapmaantjes. Prachtige natuurkleuren waar u uit kunt kiezen. Op onze website (welke binnenkort helemaal vernieuwd wordt) kunt u de kleuren zien die beschikbaar zijn. Eventueel komen wij bij u langs met stalen zodat u een duidelijker beeld heeft en gemakkelijker kunt kiezen.

sisal trapmaantjes

sisal trapmaantjes

Uw budget

Heeft u een klein budget om uw trap te bekleden, dan kunt u op onze website kiezen uit diverse prijzen. De prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid. Zo kunt u zelf kiezen voor het goedkoopste budget en garanderen wij toch een prefecte afwerking van uw trap. Sisal trapmaantjes of halve maantjes zoals ze ook genoemd worden, zijn een voordelige oplossing voor uw open trap. Kijk voor de diverse materialen en foto’s wat uw keuze zou zijn en laat ons een scherpe offerte maken voor deze vorm van trapbekleding. Sisalspecialist.nl

Contactformulier

Kijk op de website en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en bij u langs te komen voor een gedegen advies en een vrijblijvende offerte. Ongeacht hoeveel open trappen er zijn in uw huis, voor iedere trap kunnen we Sisal trapmaantjes leggen en voor een mooi resultaat natuurlijk uw overloop erbij betrekken met hetzelfde materiaal. Zorg dat u voor de winter uw trap en overloop in orde heeft en mail ons!

sisal trapmaantjes