Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traptreden

Naast het totaal bekleden van de trap kunt u er ook voor kiezen om alleen de Sisal traptreden te bekleden. U dient dan wel te zorgen dat de zijkanten regelmatig geschilderd worden en daarom is het af te wegen om ook de zijkanten te laten bekleden. Het is stijlvoller en ook beter tegen slijtage. Het is tevens geluiddempend. Daarom Sisal traptreden helemaal bekleden. Wij als Sisalspecialist.nl zorgen voor een perfect strak gelegde vloerbedekking op uw trap. Inmeten kunnen wij als de beste en daarom zult u weinig afval hebben. Ook dit zien wij als duurzaam, de afvalberg is al groot genoeg. Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog in het vaandel van iedereen op onze mooie wereld. Onze kinderen moeten er ook nog van kunnen genieten. Trend is daarom zoveel mogelijk te werken met duurzame materialen zoals de Sisal vezel. Volledig natuurlijk en plantaardig.

sisal traptreden

sisal traptreden

Katbestendig

Krabpalen worden ook gemaakt van Sisal, dus uw vloerkleed kan niet worden beschadigd door uw kat. Een hele geruststelling als u net een hoop geld heeft uitgegeven aan een nieuw interieur. U hoeft dus niet te besparen op een prachtig op maat gemaakt kleed van Sisal met een mooie lederen rand erom. U zou uw traptreden bijvoorbeeld met twee kleuren kunnen bekleden. Het effect van een loper kunt u dan over het midden van de trap laten leggen en de zijkanten worden dan een andere kleur. Het geeft een prachtig Sisal traptreden effect en het garandeert jarenlang plezier van uw trap. Sisalspecialist.nl kan een scherpe offerte voor u maken. Mail of bel ons en wij komen bij u langs met onze moderne stalen, waaruit u kunt kiezen. Wij meten uw trap in om zo veel mogelijk te zorgen dat er weinig afval overblijft. Uw kat zal ook blij zijn met de Sisal traptreden.

Offerte

Een scherpe offerte kun je afgeven als jezelf kunt besparen op je eigen kosten. Dit kunnen wij, door te kiezen voor het niet hebben van een duur pand met showroom. Wij hebben wel wat op voorraad, maar niet alles. Wij werken daarom met stalen en mocht u er eentje kiezen die we dan niet hebben, dan is hij snel genoeg besteld. Vraag ons om een gesprek waarin wij u vakkundig adviseren en begeleiden in het kiezen van de prefecte Sisal traptreden.

sisal traptreden