Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal vloerbedekking

Al jarenlang in gebruik voor  het maken van touw, dartborden etc. en sinds de vorige eeuw ook voor het weven van Sisal vloerbedekking. Door het veranderen van de inslag, worden diverse soorten weefpatronen gemaakt, waardoor ieder Sisal tapijt, karpet, vloerkleed of vloerbedekking een andere uitstraling geeft. Verkrijgbaar in mooie natuurtinten en in allerlei maten. Mochten de standaardmaten niet voldoen aan uw wensen, dan kunt u bij ons, Sisalspecialist.nl, een passende offerte aanvragen. Sisal vloerbedekking wordt uiteraard ook gebruikt voor het leggen in de woonkamer, slaapkamer, overloop en trap. Het is ijzersterk door de fiber vezel en is vuilafstotend. Door deze eigenschap is het dus bijzonder geschikt voor mensen met een stof en vuil allergie. Gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig met de stofzuiger schoonmaken.

sisal vloerbedekking

sisal vloerbedekking

Geschikt voor vloerverwarming

Sisal is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Sisal is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit een tropische plant. Het is een ijzersterke vezel en maakt Sisal vloerbedekking daarom ook zeer geschikt voor het bekleden van uw trap en overloop. Sisal kan ook uitstekend gebruikt worden voor kantoren. Door zijn sterke vezel is het bestand tegen de schade die de wieltjes van bureaustoelen veroorzaken. De rug van de Sisal vloerbedekking is ook van een uitstekende kwaliteit. Heel mooi is een Sisal kleed met een leren rand. Niet voor op kantoor uiteraard maar in uw woonkamer of slaapkamer.

Andere look

Wilt u eens een ander soort vloerbedekking op uw trap dan u gewend bent, kies dan voor Sisal vloerbedekking. Heeft u helemaal nog geen vloerbedekking op uw trap, bedenk dan dat het beter is om uw trap helemaal te bekleden. Ten eerste is het geluiddempend, zodat uw eventuele buren niet te veel overlast hebben wanneer u (vaker dan u denkt) de trap op en neer loopt. Is er geen vloerbedekking, dan moet u toch om de paar jaar uw trap laten schilderen, dus het is beter om er vloerbedekking op te leggen. Even een investering, maar u zult jarenlang plezier hebben van uw Sisal vloerbedekking.

sisal vloerbedekking