Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal vloeren

Meer dan een halve eeuw geleden werd er een weefgetouw uitgevonden waarmee men Sisal kon weven. Vanaf die tijd zijn de Sisal vloeren niet meer weg te denken uit onze interieurs. Sisal matten, vloerkleden, vloerbedekking, karpetten en tapijten. Een sterke vezel die slijtvast, vuilafstotend en vochtregulerend is. Hij is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en kan tegen een stootje. Laat de Sisal specialist u adviseren welke kleur en welk formaat voor u het beste is. Ook voor uw trap kunt u ons benaderen op Sisalspecialist.nl of u kunt ons bellen en mailen. Wij maken dan een afspraak en komen bij u langs om te meten en aan de hand daarvan kunnen wij u een scherpe offerte uitbrengen. Wij hanteren één van de laagste prijzen in Nederland. Hoe dat komt? Wij besparen zelf ontzettend veel kosten doordat we niet in het bezit zijn van een groot pand en/of showroom.

sisal vloeren

sisal vloeren

Scherpe offerte

Daarom zijn wij in staat om een hele scherpe offerte af te geven. Nieuwsgierig geworden en zin om uw interieur nog voor de winter een opfrisbeurt te geven? Kijk alvast op onze website voor ideeën en maak op korte termijn een afspraak met ons. Sisal vloeren zijn er in een groot aantal natuurtinten, de trend van tegenwoordig. Duurzaam en natuurlijk. Duurzaam vanwege zijn plantaardige vezels die ijzersterk zijn. Ze worden ook gebruikt om touwen te maken, dartborden en krabpalen voor katten. Dit wil al wat zeggen. Uw kat kan zich heerlijk uitleven zonder echt schade aan te richten aan uw tapijt of vloerkleed. Er bestaan een groot aantal vloerkleden met standaardmaten, maar het is mogelijk om een andere speciale maat te laten maken.

Afwijkende maten

Een mooi Sisal vloerkleed kan natuurlijk ook buiten hele Sisal vloeren. Kantoorpanden kunnen bijvoorbeeld, vanwege het veelvuldig intensief gebruik door bureaustoelen, voorzien worden van Sisal vloeren. Het is ook erg mooi om op bijvoorbeeld parket een Sisal vloerkleed te hebben. Er zijn veel varianten mogelijk met verschillende weefpatronen en kleuren. Laat u inspireren door de Sisal specialist Sisalspecialist.nl en bestel nog voordat de winter begint…..

sisal vloeren