Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal vloerkleed op maat

Zijn de standaardmaten van vloerkleden te groot of te klein voor uw woonruimte, vraag dan eens prijs bij Sisalspecialist.nl op voor een Sisal vloerkleed op maat. De mogelijkheden zijn groot wat betreft het op maat maken van uw vloerkleed. Maak eens een afspraak met ons om de diverse stalen te bekijken en wat de mogelijkheden zijn wat betreft kleur en afmeting. Ook de trap bekleden met de vloerbedekking van Sisal is een optie. Het is een erg sterke vezel en voor trapbekleding zeer geschikt omdat hij niet onderhevig is aan slijtage. Bovendien is uw grip op deze vloerbedekking erg groot, dus het risico van uitglijden op de trap is zeer beperkt. Het geeft een rijke uitstraling en bovendien is het een duurzaam product.

sisal vloerkleed op maat

sisal vloerkleed op maat

Tapijt kiezen

Waarom zou u voor Sisal kiezen? Van oudsher is de Sisal vezel al bekend voor het maken van touw. Het heeft dus de eigenschap dat het erg sterk is. Bij Sisalspecialist.nl verkopen we over het algemeen de natuurtinten. Eventueel zijn er andere kleuren te verkrijgen. De Sisal vezel is een fiber vezel. Verkleuring is er nauwelijks. Het enige waarmee opgelet moet worden is water. Laat het niet opdrogen want dan krijg je vlekken. Droog het desnoods met een föhn of dep het zo goed mogelijk droog. Onderhoud van uw sisal vloerkleed op maat is dus erg belangrijk.

Schoonmaken

De sisal vezel neemt geen stof op. Het nestelt zich er dus niet in. Het blijft aan de oppervlakte zitten, zodat het er met een stofzuiger gemakkelijk af te halen is. Voor mensen met huisstof allergie is het dus een ideale vloerbedekking. De vezel is vochtregulerend en past zich aan aan zijn omgeving. Er kan op verschillende manieren geweven worden zodat het een andere uitstraling krijgt. De nieuwste kleuren zijn blauw en bordeauxrood, die geweven worden met allerlei andere kleuren waardoor een streepeffect ontstaat. In een Sisal vloerkleed op maat kunt u zelfs kiezen voor een breedte van 4 tot 5 meter. Erg mooi in dit nieuwe streepdessin. Laat Sisalspecialist.nl u informeren over de vele mogelijkheden.

sisal vloerkleed op maat