Heeft u een trap die u wilt laten stofferen? Bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis of is de bekleding van uw oude trap eenvoudigweg versleten? Overweeg dan eens de optie om uw trap te laten bekleden met Sisal.

Sisal is bij veel consumenten een wat onbekend product. Het kent dan ook een tropische oorsprong en wordt bijvoorbeeld in Midden- en Zuid-Amerika veel gebruikt in kleding. Dat heeft mede te maken met de duurzaamheid van Sisal. Het is namelijk een zeer stevige, robuuste vezel die ook wel wordt toegepast in borstels en touw. Onze firma is specialist op het gebied van het bekleden van trappen met Sisal. Wij adviseren u hier graag over.
Gun uw trap een 2e leven!

Trap bekleden met Sisal, goed idee!

Door de robuustheid en stevigheid van de Sisalvezel is deze uitermate geschikt voor toepassing in vloerbekleding. De bekleding voelt namelijk zacht maar is toch duurzaam en verslijt nagenoeg niet, ook niet op de plekken waar veel gelopen wordt.

Een ander groot voordeel van het bekleden van een trap met Sisal is de beperkte onderhoudsnoodzaak. Sisal trekt geen stof aan en pluist zelf niet. Ook zal ongedierte zich niet in dit type vloerbekleding nestelen. Vuil is beperkt zichtbaar en bovendien steeds weer eenvoudig afwasbaar.
De typische eigenschappen van Sisal zorgen ervoor dat dit product uitermate geschikt is om uw trap mee te laten bekleden.

Aanschouw ons assortiment

De sisalspecialist.nl biedt u een brede range van kleurkeuzes binnen 2 sisalcollecties. We beschikken over een product met een fijn karakter en een met een wat grover karakter. In beide gevallen is het Sisal-product zeer geschikt om uw trap mee te laten bekleden.

Het bekleden van uw trap geschiedt uitermate vakkundig door ons. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met allerlei trapvormen en de bekleding zal daarom naadloos aansluiten. Vervolgens kunt u weer jaren vooruit met uw trap.

Bekijk onze collectie en neem contact met ons op.