Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap bekleden Sisal prijs

Sisalspecialist.nl heeft een ruim aanbod van diverse merken die met Sisal werken en een trap bekleden Sisal prijs kan worden gerealiseerd met één van deze merken. Deze merken zijn o.a. Jabo, Cunera, Mayatex en Hamat. Uiteraard zijn er nog veel meer merken die werken met Sisal, maar Sisal is Sisal en de kwaliteit is over het algemeen hetzelfde. Enig verschil kan er zitten in de weefpatronen en misschien de kleuren. Laat u goed adviseren door de vakmensen van Sisalspecialist.nl omtrent de prijzen en afmetingen. Een goed ingemeten trap heeft weinig afval en kan u dus geld besparen. Laat het over aan de vakman en vraag een scherpe offerte aan. Wij kunnen door flink te besparen op onze eigen kosten u daarin mee laten profiteren.

trap bekleden sisal prijs

trap bekleden sisal prijs

Sisal kwaliteit

Er is geen vloerbedekking zo slijtvast als Sisal. Ook voor mensen met huisstofallergie is hij bijzonder geschikt omdat hij geen stof en vuil aantrekt. Het vuil kan zich zo niet nestelen in de vezels van de vloerbedekking. Eenvoudig stofzuigen is de beste manier om deze vloerbedekking op en top te houden. Sisal is te krijgen in een aantal natuurtinten. De nieuwste Sisal kleden hebben een streepjespatroon met ook een aantal andere kleuren erin. Vraag ernaar bij uw vakman. U kunt kleden laten maken met ieder gewenst formaat. Er zijn ook standaardmaten, welke misschien dan iets voordeliger zijn, maar als u echt een apart formaat wilt, geven wij u vooraf een offerte door. Trap bekleden Sisal prijs zou een slogan kunnen zijn. Iedereen is het er over eens dat Sisal een ideaal tapijt is voor de trap.

Weinig onderhoud

Sisal vezel staat bekend om zijn minimale onderhoud. Gewoon met de stofzuiger het stof en het vuil verwijderen en dat is voldoende om het schoon te houden. Zeker een trap heeft veel te lijden van schoenen e.d. Bij normale vloerbedekking zie je al snel verkleuringen en plattrappen van de polen. Dit gebeurt bij Sisal echt niet, daar is het te sterk voor. Trap bekleden Sisal Prijs. De slogan zegt het al. Een mooie prijs voor een superkwaliteit. Kijk voor prijzen op Sisalspecialist.nl

trap bekleden sisal prijs