Wilt u uw trap een 2e leven geven? U heeft allerlei mogelijkheden om uw trap te laten renoveren. Een van de mogelijkheden is om deze te laten stofferen met Sisal. Voor al uw vragen over toepassing van Sisal bent u bij ons aan het goede adres. Onze firma is namelijk dé Sisalspecialist van Nederland en België.

Sisal is een vezelproduct van tropische oorsprong. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Sisal wordt niet alleen gebruikt om een trap mee te stofferen. Het wordt ook veelvuldig toegepast in touw, borstels en voor vloerbedekkingen in algemene zin. In de verfijnde versie wordt deze vezel ook gebruikt in kleding die met name in Midden- en Zuid-Amerika wordt gedragen.

Waarom uw trap stofferen met Sisal?

De robuustheid en stevigheid zijn kenmerkend voor de Sisalvezel. In ons land zal deze daarom minder snel worden toegepast in kleding. Maar voor toepassing in vloerbekledingen is dit product ideaal. Het heeft namelijk een luxe en mooie uitstraling terwijl tegelijkertijd een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Ook het feit dat de vezel om weinig onderhoud vraagt maakt het aantrekkelijk om uw trap met Sisal te laten stofferen. Vuil is moeilijk zichtbaar en bovendien gemakkelijk te verwijderen. Ook zorgt de stevigheid van de vezel ervoor dat zich niet snel lelijke kale plekken zullen ontwikkelen op de gedeeltes van de trap waar veel gelopen wordt. Sisal trekt bovendien geen stof en ongedierte aan. Het laten stofferen van een trap met Sisal zorgt voor een aangenaam gevoel, het geeft een geluiddempende werking en biedt u bovendien extra grip op de trap.

Waarom Sisalspecialist.nl?

Onze firma biedt een breed assortiment van mogelijkheden binnen 2 verschillende collecties. Wij kunnen een groot aantal kleurtypes leveren zodat u uw trap kunt laten stofferen met Sisal in de door u gewenste kleur. Vanzelfsprekend kunnen wij bogen op jarenlange ervaring met trapstoffering waardoor de bekleding naadloos zal aansluiten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kijkt u rond op deze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op.