Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Amsterdam

In deze mooie stad zijn wellicht de meeste trappen aanwezig en daarom is uw trap stofferen Sisal Amsterdam zeer belangrijk. Trappen in Amsterdam hebben veel te verduren, vooral in studentenhuizen. U als verhuurder wilt zoveel mogelijk rendement halen uit uw appartementen, dus daarom is het belangrijk uw trap(pen) te laten bekleden met Sisal, de oersterke vezel uit de tropen. Wij garanderen u dat u er jarenlang plezier van zult hebben en tegelijk is het veiliger voor uw huurders. De sisalvezel is grof en daarom is er minder gevaar op uitglijden. Het gesleep met meubels in een studentenhuis is ook een grote aanslag op de bekleding van de trap, maar niet wanneer er Sisal ligt.

cunera vloerkleed

Trappenhuizen Amsterdam

Bent u eigenaar van panden met veel trappen die bewoont worden door studenten, bel ons dan voor een afspraak en laat ons een offerte maken voor al uw panden die toe zijn aan trap stofferen Sisal Amsterdam. U verdient er absoluut geld mee wanneer u besluit om uw panden vol te leggen met Sisal. Studentbestendig of studentproof kunnen we het zeker noemen. Vuil hecht zich niet snel in de vezels en kan met een stofzuiger eenvoudig worden verwijderd. Bovendien kunnen wij een scherpe offerte maken omdat we zelf enorm op kosten besparen door geen groot kantoorpand en showroom te hebben.

Trap Stofferen Sisal Amsterdam

www.sisalspecialist.nl

Een scherpe offerte voor uw trap stofferen sisal Amsterdam wordt u voorgelegd door dé Sisalspecialist uit Nederland en België. Vakwerk door onze jarenlange ervaring, goed gereedschap en goed inmeten resulteert in een strak gelegde vloerbedekking op uw open of dichte trap. Een open trap moet ook goed beschermd worden en kan in zijn geheel worden bekleedt of met halve maantjes. Zo beschermt u het houtwerk en voorkomt u teveel schilderwerk. Duurzaamheid en kostenbesparing zijn de twee kernwoorden van onze tegenwoordige economie. Wij als sisalspecialist gaan hier volledig in mee en daarom adviseren wij deze oerdegelijke vezel voor uw woning, kantoor- of verhuurpand.

cunera vloerkleed