Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Breda

Voor alle verhuurders van studentenhuizen in Breda hebben wij een mooie aanbieding voor trap stofferen Sisal Breda, namelijk dat we kunnen zeggen dat we messscherpe offertes kunnen maken. Heeft u een aantal verhuurwoningen in uw beheer, dan wilt u zeker de kosten zo laag mogelijk houden en daarom zo min mogelijk onderhoudskosten betalen. Legt u Sisal tapijt op uw trappen, dan garanderen wij u een zeer lange levensduur. Studenten nemen het niet zo nauw met het schoonmaken, dus een sisal trapbekleding is de beste investering ooit. Hij neemt geen stof of vuil op doordat hij glad is, dus stofzuigen is voldoende om hem weer schoon te krijgen.

Trap-Stofferen-Sisal-Breda

Trap Stofferen Sisal Breda

Nieuwe look

Omdat het zo nu en dan nodig is om opnieuw uw trap stofferen Sisal Breda uit te voeren, adviseren wij u op onze website te kijken voor ideeën met betrekking tot kleur en structuur van de Sisal vloerbedekking en trapstoffering. Heeft u een open trap, dan kunt u ook kiezen voor halve maantjes zodat het loopvlak niet beschadigt. Wilt u liever niet te veel onderhoud aan het houtwerk van de trap, dan zou het verstandiger zijn om de gehele treden te laten bekleden. Laat www.sisalspecialist.nl een mooie offerte maken voor uw trap en eventueel overloop.

Huiskamer, slaapkamer, overloop en kantoor

Sisal karpetten of vloerbedekking zijn voor iedere toepassing te gebruiken, maar de trap stofferen Sisal Breda is toch de meest gekozen optie. In een huiskamer is het mooier om te werken met karpetten, maar voor een kantoor aan huis bijvoorbeeld is het een goede manier om langer plezier te hebben van uw tapijt. Sisal is een oersterke vezel en kan de alles vernielende wielen van uw bureaustoel heel goed weerstaan. Kijk op onze website naar de verschillende structuren. Mex is de fijne structuur en Max is de grove structuur. U kunt bij ons vrijblijvend advies vragen welke soort Sisal bij u het beste tot zijn recht komt. Bel of email ons of vraag een offerte via de website!

cunera vloerkleed