Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Bussum

Bent u bezitter van een monumentaal pand in Bussum, dan zou u eens moeten denken aan het laten trap stofferen Sisal Bussum. Sisal past als geen ander bij een monumentaal pand. Of de inrichting nu klassiek is of modern, Sisal past zich aan door zijn uitstraling. Het is een natuurlijke ijzersterke vezel die zich aanpast aan de luchtvochtigheid. Zo is hij tevens geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Stofzuigen is het enige wat deze vloerbedekking nodig heeft omdat de vezel glad is en geen vuil en stof aantrekt noch opneemt, daarom is hij bij uitstek geschikt voor mensen met een huisstof-allergie. Laat onze specialist bij u langskomen om een goed advies uit te brengen, te meten en meteen een duidelijke en scherpe offerte te overleggen.

Trap Stofferen Sisal Bussum

cunera vloerkleed

Geen torenhoge prijzen

www.sisalspecialist.nl kan uw trap stofferen Sisal Bussum uitvoeren voor een scherpe prijs. Waarom kunnen wij dat? Omdat we zelf geen hoge kosten hebben qua huisvesting, we hebben geen enorme showroom en groot kantoor, zijn wij in staat u hiervan mee te laten profiteren en u een lagere prijs te bieden dan onze collega’s. Aarzel daarom niet en laat ons uw trap bekleden voordat de winter begint. Bel of email ons en maak een afspraak. Wij komen langs met de stalen en kijken wat de meest geschikte kleur of structuur is voor uw inrichting.

Mex of Max structuur

Sisal kent een grove (Max) en een fijne (Mex) structuur, zodat u voor uw trap stofferen Sisal Bussum kunt kiezen uit diverse structuren, kleuren en manieren van stofferen. U kunt de zijborden van uw trap laten bekleden en de stootborden. Afhankelijk van wat u het mooiste vindt kunnen wij bijna alles realiseren. Uiteraard zijn er verschillende prijzen aan verbonden. Een open trap is ook op verschillende manieren te bekleden. Wilt u minder onderhoud op het schilderwerk? Dan is het verstandig de treden helemaal te laten bekleden. Een andere manier is het leggen van halve maantjes Sisal. Het loopvlak van de trede wordt dan beschermt.

cunera vloerkleed