Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Den Bosch

In een oude stad zoals Den Bosch zijn veel huizen te vinden die prachtige trappen hebben en deze trappen verdienen een trap stofferen Sisal Den Bosch behandeling. Een prachtige brede loper van Sisal natuurlijke vezel op een antieke houten trap is wel het summum van luxe. De trap wordt zo beschermd tegen slijtage en krijgt meteen een veel luxere uitstraling. Vooral door de prachtige natuurtinten van Sisal wordt deze trap een plaatje. Maar niet alleen grote brede trappen krijgen deze uitstraling, ook de normale trappen of open trappen krijgen een opknapbeurt door het leggen van Sisal. U kunt kiezen voor een volledige bekleding van de trap of alleen de treden.

Trap Stofferen Sisal Den Bosch

cunera vloerkleed

Dichte trap bekleden

Een dichte trap kan volledig bekleed worden, wat inhoud dat de stootborden en de zijborden ook worden gestoffeerd. Een trap stofferen Sisal Den Bosch kan ook door het bekleden van alleen de stootborden en niet de zijborden. Wij stofferen en u beslist hoe u het wilt hebben. Onze vakmensen met een jarenlange ervaring zorgen dat de Sisal vloerbedekking super-strak wordt gelegd. Goed en scherp gereedschap is de basis voor een perfect aansluitend geheel. Kijk op www.sisalspecialist.nl voor foto’s en een video over onze specialiteit.

Trendsetter Sisal

Sisal is tegenwoordig vooral trendy en modern, terwijl het een tijdlang als “uit de tijd” werd gezien en niemand meer een trap stofferen Sisal Den Bosch liet doen. Andere materialen werden geproduceerd en de Sisal raakte een beetje in de vergetelheid. Nu er sprake is van het duurzamer maken van onze aarde, is men de Sisal weer gaan waarderen als grondstof omdat het natuurlijk is, oersterk en daarom duurzaam. Sisal past in een antiek interieur als wel in een modern interieur en het is geschikt voor een vloer met vloerverwarming. IJzersterk en antislip en daarom zeer geschikt voor de trap. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website!

cunera vloerkleed