Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Den Haag

Is uw trap toe aan een nieuwe look, dan kunt u eens kijken naar trap stofferen Sisal Den Haag om te vergelijken met andere trapbekledingen. www.sisalspecialist.nl heeft mooie aanbiedingen als het gaat om het stofferen van uw dichte trap, open trap, overloop, woonkamer, kantoor of slaapkamer. Sisal is een oersterke vezel die een langere levensduur heeft dan andere trapbekledingen. U heeft een betere grip op de trap, dus ook veiligheid is gegarandeerd. Slijtvast en bijzonder geschikt voor mensen met een huisstof-allergie. Reinigen met de stofzuiger is voldoende om al het stof en vuil te verwijderen. Kijk ook eens naar onze Sisal karpetten. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Trap Stofferen Sisal Den Haag

Sisal karpetten

Naast trap stofferen Sisal Den Haag, kunt u bij ons ook terecht voor Sisal karpetten of kleden. Wij maken de kleden voor u op maat of we leveren een standaardmaat. Kijk voor voorbeelden op onze website. De kleden zijn verkrijgbaar in veel kleuren en structuren en daarnaast met verschillende soorten randafwerkingen zoals leer, katoen of een andere textielsoort. De karpetten zijn laagpolig, zodat ook hier het vuil zich niet kan hechten aan de vezel. Kleurbestendigheid is ook een van de kenmerken van deze sterke vezel. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van dit unieke kleed. Bestel hem vandaag nog en bel ons voor een afspraak of een gedegen advies!

cunera vloerkleed

Open trap bekleden

Ook een open trap stofferen Sisal Den Haag kan door ons vakkundig gedaan worden. De trap kan geheel worden bekleedt of met halve maantjes. Sisal is een bijzonder mooie vezel om mee te werken. Het heeft een luxe en tegelijk stoere uitstraling en is geschikt voor meerdere toepassingen met uitzondering van de keuken en badkamer. In een kantoorruimte is hij vooral bestendig tegen de wielen van bureaustoelen die normaal veel schade aanbrengen aan vloeren en vloerbekledingen. Deze vezel kan hier tegen en u zult lang plezier hebben van uw aankoop. Bel ons voor een afspraak op 0031613219559. Wij kunnen u een scherpe offerte voorleggen!

cunera vloerkleed