Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Eindhoven

Studenten zijn er in heel Nederland te vinden en vooral in Eindhoven vanwege de TU Eindhoven, wellicht is het daarom nodig uw trap stofferen Sisal Eindhoven te overwegen. U als kamerverhuurder heeft te maken met onderhoudskosten van de studentenwoningen en wat is er mooier dan besparen op die kosten door een sterke vloerbedekking op de trappen te leggen. Wij als Sisalspecialist.nl raden u daarom aan om Sisal tapijt te nemen. U werkt dan mee ons milieu te beschermen doordat Sisal gemaakt is van natuurlijke vezels, wat impliceert dat het duurzaam is. We willen met zijn allen goed voor de aarde zorgen, dus hierdoor dragen we daar zeker aan bij. Bestel hem vandaag nog en laat onze vakmensen uw trappen vakkundig bekleden.

Trap Stofferen Sisal Eindhoven

cunera vloerkleed

Oersterk

De Sisalvezel is afkomstig van een tropische plant en werd vroeger al vanuit de havenstad Sisal in Mexico geëxporteerd naar andere landen zodat die hun trap stofferen Sisal Eindhoven konden uitvoeren. De naam Sisal is dus afgeleid van de naam van de havenstad. De werkelijke naam van de plant is Agave. In de jaren vijftig werd er in Nederland een weefgetouw uitgevonden dat de Sisalvezel kon verwerken tot geweven tapijt. Door verschillende weeftechnieken ontstaan er verschillende structuren.

Structuren Sisal

Op onze website www.sisalspecialist.nl kunt u bij de Mex collectie zien dat dit een fijne structuur is en de Max collectie een grove structuur. Voor uw trap stofferen Sisal Eindhoven heeft u dus de keuze uit deze structuren. Wilt u liever een goed advies dan komen we met stalen bij u langs en kijken naar wat voor u de beste keuze zou zijn. Onze vakmensen weten tenslotte waar ze het over hebben en wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op 0613219559, per mail info@sisalspecialist.nl of via onze website. Wij kunnen indien nodig tegen betaling de oude vloerbedekking afvoeren zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Kijk ook voor onze Sisal karpetten op de website. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren, structuren en afwerkranden.

cunera vloerkleed