Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Haarlem

Bent u toe aan een verfrissing en vernieuwing van uw interieur, laat dan uw trap stofferen Sisal Haarlem door de Sisalspecialist uit Valkenswaard. Wij leveren sisaltapijt door heel Nederland en we komen graag bij u thuis om een vrijblijvende offerte neer te leggen en u te adviseren over het materiaal en te bekijken welk het geschiktste is in uw geval. Jarenlange ervaring in het leggen van vloerbedekking is de basis voor een strak gelegde en luxe uitziende dichte of open trap. Ons gereedschap is scherp, zoals onze offertes. Door zelf uiterst goedkoop te werken, zonder dure kantoor- en showroompanden, kunnen wij onze klanten laten mee profiteren en lage prijzen aanbieden.

Trap Stofferen Sisal Haarlem

cunera vloerkleed

Trap bekleden Sisal

Uw trap stofferen Sisal Haarlem is absoluut de moeite waard. Het is duurzaam en sterk en gaat jarenlang mee. Vooral voor verhuurders van studentenwoningen in Haarlem kan het een interessante investering zijn. Sisal blijft namelijk altijd mooi en is gemakkelijk te onderhouden. De vezels nemen geen vuil op omdat ze fiberachtig zijn. Glad dus. Onderhoud met een stofzuiger is voldoende om de vloerbedekking schoon te houden. Met name oude panden hebben veel trappen en deze panden worden veelal verhuurd als studentenwoningen. Vraag als verhuurder van deze panden een vrijblijvende offerte voor het leggen van Sisal tapijt in alle ruimtes, inclusief de trappen. U gaat gegarandeerd geld besparen met deze investering. www.sisalspecialist.nl

Studentenwoningen

Iedereen weet dat studenten het niet zo nauw nemen met het interieur van een pand, dus is het belangrijk uw pand te beschermen en de trap stofferen Sisal Haarlem uit te laten voeren door dé Sisalspecialist van Nederland. Bel 0031613219559 voor een goed advies en een offerte op maat. U kunt uw trap laten bekleden zoals u wilt. Helemaal, dus inclusief stootborden en zijborden, of alleen de treden, wat u wilt. Wij meten in wat we nodig hebben en we maken een scherpe offerte. U weet waar u aan toe bent en u kunt er zeker van zijn dat uw trap goed beschermt is en nog jarenlang meegaat.

cunera vloerkleed