Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Hilversum

Heeft u een moderne of een klassieke inrichting en bent u toe aan het renoveren van uw trap, kijk dan op onze website voor trap stofferen Sisal Hilversum om alvast ideeën op te doen. Sisal is een mooie natuurlijke vezel die gewonnen wordt uit een tropische plant. Van oudsher wordt hij al gebruikt voor het maken van touw en dartborden. Door deze (touw)vezel op een bepaalde manier te weven, ontstaat er een grove of een fijne structuur en kunnen er karpetten of een kamerbreed tapijt van gemaakt worden. U begrijpt dat deze vloerbedekking enorm sterk en daardoor slijtvast is. Duurzaamheid staat ook hier voorop.

Trap Stofferen Sisal Hilversum

cunera vloerkleed

Duurzaamheid Sisal

Door zijn sterkte is de duurzaamheid van Sisal bewezen en wordt hij steeds meer gebruikt voor vloerbedekking, karpetten en trap stofferen Sisal Hilversum. Uitermate geschikt ook voor kantoorpanden doordat hij niet wordt aangetast door de venijnige kantoorwielen die zelfs hout kapot krijgen. Gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor mensen met een stof-allergie. Heeft u verhuurpanden in uw bezit, dan geven wij u graag een scherpe offerte voor alle trappen en overlopen die zich in dit huis bevinden. Wij garanderen namelijk een lange levensduur, waardoor u minder kosten hebt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en kijk op www.sisalspecialist.nl voor de collectie.

Natuurlijke kleuren

Sisal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en weeftechnieken, dus voordat wij uw trap stofferen Sisal Hilversum gaan realiseren, laten wij u eerst een keuze maken uit onze stalen. We kijken samen naar de afmetingen, ruimtes en rest van uw interieur om te komen tot de mooiste en voordeligste keuze in Sisal tapijt. Daar we zelf heel economisch kunnen werken, kunnen wij ook u mee laten profiteren en een goede prijs aanbieden. Mooi hoeft niet persé duur te zijn. Sisal heeft van nature een luxe en rijke uitstraling en is daarom zeer geschikt voor welk interieur dan ook.

cunera vloerkleed