Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Huizen

Is de vloerbedekking op uw trap versleten en is het tijd voor een nieuwe en modernere look, denk dan eens aan trap stofferen Sisal Huizen. Ook in Huizen komen wij bij u langs met onze stalen van Sisal vloerbedekking en karpetten. U kunt zo zien en voelen wat u koopt en we meten meteen alles in om een scherpe offerte aan u te kunnen overleggen. Scherpe offertes kunnen wij in vergelijking met onze collega’s zeker maken omdat we niet beschikken over een grote showroom en een gigantisch kantoor. Daarom besparen we zelf op kosten en kunnen onze klanten hiervan mee laten profiteren door hen meer korting aan te bieden.

Trap Stofferen Sisal Huizen

cunera vloerkleed

Sisal karpetten

Niet alleen trap stofferen Sisal Huizen kunnen we voor u regelen, maar tevens verkopen we karpetten op maat van Sisal. Standaardmaten hebben we ook in de collectie, maar mocht u een andere maat willen, dan bestaat deze mogelijkheid zeker. U kunt zelf uw karpet samenstellen zoals u het wil hebben. Een fijne of grove structuur, afwerkranden van leer, linnen of een ander materiaal, één of meerdere kleuren en de afmeting. De maximale breedte is kamerbreed, dus 4 meter. De lengte kan bijvoorbeeld 6 meter worden. Kijk op onze website www.sisalspecialist.nl voor een aantal voorbeelden van het Sisal tapijt.

Sisal vezel

Een vijftigtal jaar geleden werden er al kleden of lopers gemaakt van de Sisal vezel en vooral lopers werden gebruikt voor trap stofferen Sisal Huizen. De structuur van deze lopers was veelal grof, maar tegenwoordig kunnen ze in een fijnere structuur geleverd worden. De structuur die ontstaat hangt af van de weeftechnieken die gebruikt worden. Op onze website ziet u de Mex en de Max collectie. De Mex collectie is de fijngeweven en de Max collectie de grof geweven Sisal vloerbedekking. U kunt alvast een kijkje nemen welke structuur en kleur uw voorkeur heeft. Bel of email ons om een afspraak te maken en wij komen bij u langs om te adviseren en een scherpe offerte af te geven.

cunera vloerkleed