Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Maastricht

Trap Stofferen Sisal Maastricht. Wist u dat dé specialist in trap stofferen Sisal Maastricht in de buurt zit van u? Wij komen namelijk ook in de regio Roermond. Vraag snel een offerte aan om uw trap te laden bekleden met de meest sterke vloerbedekking ooit: Sisal. Sisal is een vezel die verkregen wordt uit een tropische plant en deze werd al eeuwenlang door de Maya’s gebruikt. Van oorsprong werd de vezel vervoert vanuit een havenstad in Mexico. Deze havenstad heette Sisal en daarom is de vezel hier naar vernoemd. De reden dat Sisal weer opnieuw in de belangstelling staat is dat we steeds meer dingen gaan gebruiken die duurzaam zijn.

Trap Stofferen Sisal Maastricht

cunera vloerkleed

Duurzaamheid

Sisal is, om de reden dat het zo sterk en een natuurproduct is, daarom ook duurzaam en een trap stofferen Sisal Maastricht is daarom voordeliger als het met Sisal gebeurt. Deze trapbekleding gaat veel en veel langer mee dan welke andere bekleding ook. IJzersterk en veilig op de trap vanwege zijn antislip eigenschap. Kijk op www.sisalspecialist.nl voor een overzicht van onze prachtige collectie. Geef uw huis een nieuwe look met kleden of trapbekleding van Sisal. Vanzelfsprekend kunt u de Sisal ook kamerbreed laten leggen als vloerbedekking. Sisal kan gebruikt worden op een vloer met vloerverwarming. Vochtregulerend, stof en vuil afstotend, allemaal eigenschappen die goed zijn voor mens en milieu.

Huismijt allergie

Veel mensen hebben last van huismijt allergie of huisstof allergie. Deze mensen zijn geholpen met het trap stofferen Sisal Maastricht, omdat Sisal geen stof opneemt. Simpelweg reinigen met een stofzuiger is voldoende om de vloerbedekking schoon te houden. In veel andere vezels van vloerbedekkingen gaat het vuil vastzitten, in Sisal niet. Bel ons voor een afspraak en we komen naar u toe met al onze stalen van Sisal, zodat u er rustig naar kunt kijken. U kunt kleuren vergelijken en structuren zoals een fijne of grove structuur.

cunera vloerkleed