Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Muiden

Trap Stofferen Sisal Muiden? Ook dat kan bij Sisalspecialist.nl. Een trap wordt namelijk intensief gebruikt in ieder huishouden of kantoor. De trapbekleding slijt daardoor erg snel. Sisal stoffering daarentegen is een ijzersterk materiaal die deze slijtage zo veel mogelijk reduceert. Erg duurzaam dus. Sisal bekleding geeft naast deze duurzaamheid ook een luxe uitstraling aan uw trap stoffering. Vanwege de grovere structuur is een sisal trap bekleding veilig te noemen. Naast al deze voordelen is het zeer geschikt voor mensen met een (huis)stof-allergie, Sisal neemt namelijk geen vuil op maar stoot het juist af waardoor het reinigen met enkel een stofzuiger al meer dan voldoende is.

Trap Stofferen Sisal Muiden

sisal kleed

Ervaring in sisal trapbekleding

Sisalspecialist.nl heeft al jarenlang ervaring in trap stofferen Sisal Muiden, een specialist in open en dichte trappen stofferen met Sisal. Woningen, slaapkamers, kantoorpanden etc. Wij meten, snijden en geven advies over het beste materiaal en de beste keuze voor uw interieur, wij hebben het allemaal in huis en geven u graag een kijkje in ons ruime assortiment aan Sisal stalen en structuren. Deze staan niet in een showroom, maar nemen wij speciaal voor u mee naar uw woning om daar gelijk een passende keuze te maken. Wij stellen voor u een scherpe offerte op, meten meteen de bekleden ruimte in. Binnen no-time een prachtige sisal trap stoffering met een luxueuze uitstraling.

Sisal collectie

Voor uw trap stoffering Sisal Muiden heeft Sisalspecialist een ruime collectie ter beschikking. Verschillende weeftechnieken zijn hierbij van toepassing waardoor er keuze is uit een collectie met fijn geweven sisal en een collectie met grof geweven sisal. Ook bestaat deze Sisal collectie uit verschillende kleuren waaronder sisal trapbekleding grijs, antraciet of zwart. Op de website www.sisalspecialist.nl kunt u een keuze maken uit de Mex (fijn geweven) of de Max (grof geweven) collectie. Wij kunnen u een passend advies geven door onze jarenlange kennis en ervaring. Wij komen graag bij u langs om ons assortiment aan Sisal stalen te laten zien. We meten de trap stoffering sisal direct voor u op om zo voordelig een offerte voor uw op te stellen.

sisal kleed