Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Naarden

Een exclusief ogende trappenhal creëert u door uw trap stofferen Sisal Naarden te laten verzorgen door www.sisalspecialist.nl en hen te laten adviseren welke sisal vloerbekleding het beste bij uw interieur past. Sisal kan zowel bij een moderne als bij een antieke inrichting gebruikt worden en is bijzonder duurzaam en slijtvast. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor aan huis, dan is Sisal bij uitstek de beste keuze om te leggen. De wielen van uw bureaustoel zullen geen schade aanrichten aan deze oersterke tropische vezel. Uw trap zal een luxe en rijke uitstraling krijgen door het gebruik van Sisal en u kunt daarbij kiezen uit een groot aantal kleuren en weefmotieven.

Trap Stofferen Sisal Naarden

cunera vloerkleed

Sisal grove structuur (Max)

Voor een mooi karpet in de huiskamer zou u kunnen kiezen voor een grove structuur. Dit geeft het kleed meer body en met bijvoorbeeld een lederen afwerkrand krijgt het een stoere en luxueuze uitstraling, iets wat past bij de trend van interieurs heden ten dage. Voor uw trap stofferen Sisal Naarden is het aan te raden een wat fijnere structuur te nemen. Deze is gemakkelijker te bevestigen en vormt zich mooier naar de trap. Wilt u toch liever een grovere structuur, dan komen wij graag bij u langs om onze stalen te laten zien. We kijken dan samen met u of een grove structuur toch kan worden toegepast.

Sisal fijne structuur (Mex)

Kiest u voor twee kleuren in de Sisal vloerbedekking, dan is dit effect het mooiste in een grove structuur (Max). Bij trap stofferen Sisal Naarden kan het zijn dat u beter een fijne structuur Sisal (Mex) kunt kiezen, maar wij geven u zeker een goed advies wanneer u liever een grovere structuur wil laten leggen. Onze specialisten in Sisal weten waar ze mee bezig zijn door hun jarenlange ervaring en zorgen dat hun gereedschap in optimale conditie is om uw trap of andere ruimte strak te kunnen bekleden. Een trap moet mooi strak bekleed of gestoffeerd worden. Laat dit maar over aan de medewerkers van sisalspecialist.nl! Bel of email ons voor een scherpe offerte!

cunera vloerkleed