Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Rotterdam

Met al zijn verschillende weefsels en kleuren krijgt u met het trap stofferen Sisal Rotterdam een robuuste en toch moderne look op uw trap. Wij komen graag bij u langs om de stalen te laten zien en om uw trap in te meten en een mooie offerte neer te leggen. Wij kunnen vele malen goedkoper werken dan onze collega’s omdat wij anders werken. Wij nodigen u niet uit in een grote showroom, maar komen bij u langs, brengen direct een offerte uit, zodat u weet waar u aan toe bent, en u kunt sneller beslissen en sneller genieten van uw nieuwe trap.

Trap Stofferen Sisal Rotterdam

cunera vloerkleed

Scherpe offerte

Wij kunnen voor een trap stofferen Sisal Rotterdam een bijzonder scherpe offerte maken. Door zelf te besparen op onkosten die in onze ogen niet nodig zijn, bespaart u met ons mee. Een grote showroom? Nee, hebben we niet en ook geen groot kantoorpand. Hierdoor is het mogelijk om onze klanten mee te laten profiteren en een mooie offerte neer te leggen. Wacht niet langer en laat nog voor de winterperiode uw trap stofferen Sisal Rotterdam. Wij garanderen een lange levensduur en een duurzaam product voor uw trap. Huisstof-allergie patiënten hebben veel baat bij deze super vezel Sisal. Gemakkelijk schoon te houden met de stofzuiger en oersterk.

Sisal Collectie

www.sisalspecialist.nl heeft voor uw trap stofferen Sisal Rotterdam een grote collectie ter beschikking. Er wordt gewerkt met verschillende weeftechnieken waardoor er keuze is uit een  collectie met fijn geweven en een collectie met grof geweven sisal. Deze collectie bestaat tevens uit een groot aantal kleuren waaronder bruin, camel, grijs, beige enz. U kunt op onze website een keuze maken uit de Mex (fijngeweven) of de Max (grofgeweven) collectie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies uitbrengen. We komen bij u langs met onze stalen en meten zo voordelig mogelijk in. Dus…niet al te veel afval, waardoor uw rekening laag kan blijven.

cunera vloerkleed