Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Soest

Trap stofferen Sisal Soest. Voordelig uw trap laten bekleden? Sisalspecialist.nl is gespecialiseerd in het trappen stofferen Sisal Soest. Er komt veel vakmanschap bij kijken dus waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Traplopers, halve maantjes, een draaitrappen stofferen of een dichte trap stofferen. Trapbekleding is er al voor elke portemonnee, onze prijzen zijn altijd scherp en speciaal voor u op maat gemaakt zodat u nooit teveel betaald. Sisal is een prachtig natuurtapijt, uiterst geschikt voor trap stoffering. Een trap stoffering Sisal Soest waar u lang plezier van kunt hebben. In veel verschillende soorten en kleuren beschikbaar. Vraag ons vrijblijvend advies naar de mogelijkheden binnen uw woning. Wij komen graag bij u langs met ons ruime assortiment Sisal stalen.

Trap Stofferen Sisal Soest

sisal kleed

Sisal karpetten

Naast trap stofferen Sisal Soest, kunt u bij ons ook terecht voor Sisal karpetten of Sisal vloerkleed. Wij maken de kleden voor u op maat of we leveren een standaardmaat. Met keuze uit verschillende kleuren, weefmotieven en diverse soorten afwerkranden kunt u zelf het kleed samenstellen wat het beste in uw interieur past. De aankoop van Sisal stoffering Soest is naast een luxe en natuurlijke uitstraling een milieubewuste keuze. De afwerkranden van een sisalkleed bestaan uit katoen, linnenlook, leer, suède, kunstleer en printbanden. De karpetten zijn robuust en hebben zowel een grove- als fijne structuur waardoor het vuil niet goed kan intrekken. Het onderhoud is daarom ook een stuk minder.

Voordelig stofferen Sisal

Voordelig en vakkundig stofferen van trappen met Sisal kan bij ons al vanaf een zeer scherpe prijs. De kosten zijn erg laag omdat wij geen dure showroom hebben maar leveren door heel Nederland. Op deze manier kunnen wij aan de hand van uw wensen een passende aanbieding doen en een scherpe offerte voor u opstellen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Kijk op www.sisalspecialist.nl voor meer informatie over onze sisal stalen en materialen.

sisal kleed