Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Utrecht

Veel studentenhuizen in Utrecht hebben trappen en wat is er beter dan de trap stofferen Sisal Utrecht? Sisal is oersterk en studenten-proof. Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Maak een afspraak met ons en laat uw studentenhuizen trappen door ons bekleden voor een super scherpe prijs. U bent dan jarenlang af van het onderhoud en zo bespaart u geld. Sisal vloerbedekking is terug van weggeweest. Omdat duurzaamheid tegenwoordig erg belangrijk is, gaat men weer kiezen voor duurzame materialen zoals de Sisal. Maar dat niet alleen. Sisal heeft een luxe uitstraling en is bijzonder veilig op trappen vanwege zijn grove vezel. Bovendien is hij zeer geschikt voor mensen met een (huis)stof-allergie. De vezel neemt geen vuil op maar stoot hem juist af waardoor het reinigen met een stofzuiger al voldoende is.

Trap stofferen Sisal Utrecht

cunera vloerkleed

Warmte-isolerend

Naast warmte-isolerend krijg je met de trap stofferen Sisal Utrecht ook direct een warme en stoere uitstraling door de natuurlijke kleuren. Sisal is slijtvast en van nature antistatisch. Bijzonder geschikt ook voor kantoren. Door zijn oersterke vezel kan hij zich verzetten tegen de lastige wielen van bureaustoelen die normaal gesproken veel schade aan houten vloeren en vloerbedekking toebrengen. Laat uw trappen door ons bekleden en investeer in duurzaamheid.

Sisal karpetten

Naast trap stofferen Sisal Utrecht zijn er ook karpetten op maat te verkrijgen. Met keuze uit verschillende kleuren, weefmotieven en diverse soorten afwerkranden kunt u zelf het kleed samenstellen wat het beste in uw interieur past. Met de aankoop van Sisal tapijt bent u milieubewust bezig en helpt u onze aarde duurzamer te maken. De afwerkranden van een sisalkleed bestaan uit katoen, linnenlook, leer, suède, kunstleer en printbanden. Standaardmaten kunnen worden veranderd naar speciale maten. De maximale breedte van een vloerkleed is 4 meter, kamerbreed dus. De trend van tegenwoordig is natuur. Natuurlijke kleuren, lange levensduur, vochtabsorberend en antistatisch, enkele kenmerken van de oersterke sisalvezel. Kijk op www.sisalspecialist.nl voor onze collectie en bel ons voor een afspraak!

cunera vloerkleed