Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Wassenaar

Luxe, robuust, stijlvol, kortom een mooie trap is een trap stofferen sisal Wassenaar waard. Sisal geeft uw trap een uitstraling die past bij een modern huis als wel bij een klassiek ingericht huis. Deze sterke vezel is uitstekend geschikt voor een huishouden met kinderen, maar ook voor een stijlvol huis waar geen kinderen zijn. IJzersterk en robuust, met gegarandeerd een lange levensduur. Duurzaam materiaal, geschikt voor mensen met een huisstof allergie en gemakkelijk schoon te houden. Keuze uit verschillende weefmotieven, kleuren en afmetingen voor de Sisal Kleden. Laat uw trap nu bekleden zodat u er in de winter al plezier van heeft.

Trap Stofferen Sisal Wassenaar

cunera vloerkleed

Ervaring in trapbekleden

www.sisalspecilaist.nl heeft een jarenlange ervaring in open en dichte trap stofferen Sisal Wassenaar, kantoorpanden, woningen, slaapkamers, woonkamers etc. Meten, snijden, advies geven over het beste materiaal, wij hebben het allemaal in huis en geven u graag een kijkje in onze Sisal stalen. Deze staan niet in een dure showroom, maar gaan met ons mee naar uw woning om ze daar te bekijken, te vergelijken en er na uw keuze een scherpe offerte voor te maken. We meten meteen de te bekleden ruimte in en kunnen dus direct een offerte aanbieden. Het enige wat u nog hoeft te doen is akkoord te gaan met de offerte en u kunt gaan genieten van een prachtige vloerbedekking die uw interieur een luxueuze uitstraling geeft.

Bel 0031613219559

Sisal is een zeer sterke vezel die gewonnen wordt uit een tropische plant. Hij werd een aantal jaren geleden al veel gebruikt maar niet voor het trap stofferen Sisal Wassenaar. Veelal waren het lopers en kleden waar sisal voor gebruikt werd en hij is een groot aantal jaren uit de belangstelling geweest omdat er andere materialen werden gemaakt en men deze mooier vond dan deze harde vezel. Maar nu terug van weggeweest, vooral vanwege zijn duurzaamheid, de sisal vezel. Mooi strak te leggen op een trap en andere ruimtes. Kijk op onze website om ideeën op te doen.

cunera vloerkleed