Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal

Uw trap stofferen Sisal is een goede keuze. Uw trap wordt er veiliger door omdat sisal een erg sterke ondergrond is en u daardoor meer grip heeft en minder snel zult uitglijden. Ook het vuil en stof zullen zich niet in uw bekleding nestelen omdat Sisal vuilafstotend is en daarom gemakkelijk schoon te houden is met uw stofzuiger. Voor mensen met een huisstofallergie is deze vloerbedekking aan te raden. Vuil en stof zijn gemakkelijk te verwijderen en vormen dus geen bron om de allergie te activeren. Het heeft een hele vaste structuur en weefseldichtheid, waardoor het niet alleen vuilafstotend is, maar ook nog eens erg sterk waardoor wij dus een lange levensduur kunnen garanderen.

trap stofferen sisal

trap stofferen sisal

Kleur kiezen

Voordat we de trap kunnen gaan bekleden, zullen we eerst met u overleggen welke kleur u het liefste heeft en wat het beste bij uw interieur past. De kleuren variëren van naturel tot donkerbruin en van camel tot een mooie mix van kleuren. Wij kunnen u bij u thuis bezoeken en brengen dan stalen mee zodat u hieruit een goede keuze kunt maken. We maken een nette passende offerte voor u voor trap stofferen Sisal. Lees de recensies op onze website van mensen die u voorgingen.  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig uw trap stofferen Sisal. Sisal vezel heeft vele voordelen en is van een uitstekende kwaliteit. Kijk voor de kosten van trap stofferen Sisal op onze website of maak een afspraak voor een huisbezoek.

Stofferen vak apart

Sisalspecialist.nl is een bedrijf wat al jarenlange ervaring heeft met het leggen van vloerbedekking, het bekleden van trappen en het leggen van laminaat. Door onze expertise kunnen wij garantie geven op onze producten van 7 tot 30 jaar. Het bekleden van een trap moet echt wel heel precies gebeuren. Het is lelijk als er stukjes niet goed aansluiten of als er ruimte overblijft, waardoor de vloerbedekking niet vast ligt en de situatie onveilig wordt. Laat ons een mooie offerte voor u maken en maak van uw trap een veilige omgeving. Vul het contactformulier in op onze website Sisalspecialist.nl en wij maken een afspraak met u.

trap stofferen sisal