Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Traploper Sisal

Het plaatsen van een traploper sisal eist de nodige ervaring en secuur te werk gaan is hierbij een pré. Wij van sisalspecialist.nl hebben hierin jarenlange ervaring. Laat uw traploper vakkundig plaatsen door een van onze specialisten. Zij helpen u ook graag bij het maken van de juiste keuze traploper sisal en geven u graag advies over verschillende onderwerpen.
Een van de vele voordelen van sisal is dat de vezel huismijt allergie vrij is, gemakkelijk schoon- te maken en te houden is en is daarnaast ook nog eens vocht- en vuilafstotend. Sisal hele vast structuur en weefseldichtheid. Hierdoor is de vezel erg sterk en kunnen wij een lange levensduur garanderen.

traploper sisal

traploper sisal

Advies en kleurkeuze

Voordat wij de traploper sisal kunnen plaatsen zal een van onze specialisten eerst met u overleggen wat uw wensen zijn. Het maken van de juiste kleurkeuze is hierbij heel erg belangrijk, u wilt natuurlijk dat de sisal past bij de rest van uw interieur. De specialist geeft u hierin advies en helpt u graag bij het maken van een gepaste keuze.
Het maken van een afspraak bij u thuis is tevens mogelijk en heeft altijd onze voorkeur, aangezien de specialist dan meteen een beeld heeft van de ruimte. De specialist kan daarnaast stalen meenemen, zodat u meteen al de juiste kleur kan kiezen.

Offerte

Wij maken en zorgen voor een nette passende offerte voor het plaatsen van uw traploper sisal. Leest u gerust eens een aantal recensies via onze website van mensen die u voorgingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan. Daarnaast hebben wij de keuze gemaakt om geen duur pand en/of showroom te hebben, hierdoor besparen wij onszelf en vooral u extra kosten!

Heeft u al interesse gekregen na het lezen van deze tekst? Maak dan gerust een afspraak met een van onze specialisten via het contactformulier op www.sisalspecialist.nl.

traploper sisal