Twijfelt u over de keuze voor bekleding van de trappen in uw woning? U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw trap alleen te verven en verder niet te bekleden. Een dergelijke kale trap heeft weinig uitstraling maar is natuurlijk wel snel met stofzuiger en dweil te reinigen. Dat geldt niet wanneer u besluit uw trap volledig te laten stofferen. Stofferen is fraai, maar grote vlekken zijn dan vaak wat lastiger verwijderbaar. Ook ontstaan vaak al snel kale plekken. Het aanbrengen van een traploper van Sisal vormt wat dat betreft een goede middenweg.

De Sisalvezel kent namelijk een zeer grote robuustheid en duurzaamheid. Kale plekken doen zich nauwelijks voor en ook is deze vezel veel gemakkelijker te reinigen. Met een traploper van Sisal krijgt uw trap een hoogwaardig karakter. Vraag een offerte aan via onze website.

Traploper van Sisal, diverse voordelen

De eenvoudige reinigbaarheid van de Sisalvezel is de reden dat veel mensen voor een dergelijke vorm van trapbekleding kiezen.

Kiest u voor een traploper van Sisal dan is het in sommige gevallen ook nog eens mogelijk om de traploper te verwijderen voor een grondigere reinigingsbeurt. Wanneer u kiest voor een traploper van Sisal dan handhaaft u bovendien ook het onbedekte karakter van uw trap. Echt een gulden middenweg dus.

Kies voor een echte specialist!

Het aanbrengen van een traploper van Sisal is een complexe klus. Er zijn diverse manieren waarop de traploper kan worden vastgezet. Iedere manier vergt zijn eigen vakkundigheid en heeft een bepaalde uitstraling. Vakmanschap is wel van belang. Gaat u zelf aan de slag dan is de kans groot dat de traploper van Sisal niet overal goed aansluit. Komt deze los dan kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen.

Doe een beroep op onze specialisten! Bij ons kunt u ook kiezen uit een brede range van Sisal trapbekleding. Wij beschikken over 2 lijnen. Het betreft een fijne en een grove versie. Beide zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. Er is altijd een kleur en uitstraling bij die bij uw interieur past.

Kies voor een traploper van Sisal via Sisalspecialist.nl!